Lamaene soler seg før showstart

Lamaene koser seg i solen, og lot under tvil fotografen få ta et par bilder. I bakgrunnen rigges teltet. Foto: Andreas Ramsay Thorsen

I kveld byr Cirkus Arnardo blant annet på akrobatikk, klovner og dyrekunster i Randaberg. Bygdebladet var innom for å se på forberedelsene.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– De er jo sånne som spytter, vi får håpe den ikke gjør det på oss!

Frivillighetssentralen går ofte tur rundt Randabergmyra, og denne gangen svingte de innom sirkuset som rigger til. Lamaene som soler seg før showstart er nok de mest eksotiske dyrene i stallen nå, så de tiltrakk mange nysgjerrige, og de har jo et visst rykte på seg. Heldigvis tok de oppmerksomheten med stor ro, og alle forble tørre.

I helgen var sirkuset i Sandnes, og etter Randaberg drar de sørover til Nærbø og Klepp før de drar til Stavanger til helgen. Tredjegenerasjons sirkusdirektør Are Arnardo forteller at billettsalget går bra, og tror været hjelper.

– Nå som det er lyst og fint, hjelper det på og gjør folk ivrigere til å dra ut på ting, sier han.

Sirkussesongen, som løper fra midten av mars til midten av september, har akkurat startet, og i løpet av det neste halve året skal Cirkus Arnardo besøke mesteparten av landet:

– Hvor lang nord vi reiser, kommer litt an på været. Det er ikke alltid det er slikt vær som her overalt, smiler sirkusdirektøren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...