Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Lager parkeringsplasser i park

På denne åpne, relativt store plassen skal det bli aktivitetspark og opparbeidelsen begynte denne uka. I parken er det også satt av plass til flere parkeringsplasser for bil. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv).

Rennesøy kommune skal bruke 300.000 kroner til å legge til rette for fem, seks parkeringsplasser midt i en ny aktivitetspark i Vikevåg sentrum.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2018 kl 12:14

– Det er ønskelig at tilretteleggingen av parkeringsplasser blir gjort sammen med opparbeidelsen av aktivitetsparken, opplyser veiingeniøren i Rennesøy kommune, Jostein Vårlid, til Bygdebladet.

Avkjørsel fra parkeringsplassene er regulert fra Daleveien, men kommunen må få godkjent avkjørsel av Statens vegvesen.

Det er bestemt politisk for lang tid siden at det skal legges til rette for parkeringsplasser inne på dette aktuelle området ved innkjøringen til sentrum.

Ikke minst har Tor Bernhard Harestad (Frp) vært svært ivrig for dette, ikke minst fordi det mange som jobber i Vågentunet, der NAV og Tverrfaglige tjenester holder til og at de har behov for å parkere.

Like nedenfor kommunehuset (farget rødt) skal det midt i en ny aktivitetspark også legges til rette for fem, seks parkeringsplasser (ring rundt). Foto: Rennesøy kommune/skisse

Siste med #Nye StavangerVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...