Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Lager jubileumsbok til Randabergs 100-årsjubileum

Thor Geir Harestad ønsker tips fra innbyggerne, til den nye boken om Randaberg gjennom 100 år. Foto: Privat Foto: Privat

Thor Geir Harestad er i ferd med å lage jubileumsbok i forbindelse med Randaberg kommunes 100-årsjubileum i 2022. Nå ønsker han bilder og historier fra innbyggerne.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 03.01.2019 kl 07:34

– Boka skal inneholde både historiske glimt og skal se framover i tid. Jeg er derfor interessert i historier eller bilder som kan være med, sier Thor Geir Harestad til Randabergs kommune.

For snart 100 år siden, en tidlig sommerdag i 1922, ble Randaberg, som den gang var en del av Hetland kommune, utskilt som egen kommune. I 2022 feirer kommunen 100 år.

Trekker fram ildsjeler og ambassadører

I boken skal Harestad presentere ildsjeler og gode ambassadører i kommunen, skriver Randaberg kommune på sin nettside.

– Vi vet om mange som har fått det til, som har hjulpet til og har bidratt, og skal fortsatt bidra til å løfte Randaberg videre. Historie er historie, men hva kan og bør vi lære om for ettertiden, for årene som kommer etter 2022, spør forfatteren.

– Jeg vil utfordre disse levedyktige og livskraftige miljøene ved å spørre de om kommunen fortsatt er bærekraftig, legger han til.

Ønsker tips

Nå ber Harestad om tips fra innbyggerne.

– Jeg ønsker tips om interessante og gode historier, om bilder få har sett før, som ligger i skuffer og skap og i hodet på den enkelte, og kan være med på å markere Randaberg sin identitet som et selvstyrt lokalsamfunn, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...