Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Kvitsøy-vinduer til Oslo

Satser: Daglig leder i Thor Melings Trevarefabrikk, Ole Olsen, er spent på satsingen i Oslo. Her er han i det nye lokalet til fellessatsingen Made by Wood på Skøyen. Foto: Privat

Kvitsøybedriften Thor Melings Trevarefabrikk startet det nye året med satsing i Oslo.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Bedriften har nemlig blitt med i fellessatsingen Made by Wood, som holder til på Skøyen i Oslo.

– Dette åpner opp et helt nytt marked for oss, og vi ser på det som en investering for å sikre, og mulig skape nye, arbeidsplasser, sier Ole Olsen, daglig leder i Thor Meling.

– Vi vet ikke helt hvor vi ender opp, men dette blir veldig nytt og spennende, legger han til.

En fellessatsing

Made by Wood er en fellessatsing av bedriftene Melby Snekkerverksted, Jømna Brug og Hamran Snekkerverksted. Sammen har de skapt en felles arena for å levere alt som trengs av trevarer til innredningen i huset, både trapper, dører, kjøkken og garderober.

– Dette er kjente aktører i bransjen som er kjent for bra håndverk i tre og som er ledende i landet på dette, forteller Olsen.

I høst fikk Thor Meling en forespørsel om de ville være med på denne fellessatsingen som leverandør av vinduer.

– Vi tygget litt på det, og Tom og meg tok en tur til lokalet på Skøyen. Her kjente vi fort en god atmosfære og fikk den rette magefølelsen, sier Olsen, og legger til at de allerede kjenner flere ansatte i de andre bedriftene.

Nå velger fabrikken å satse på Oslo-markedet, og gikk i januar inn som én av fire bedrifter i fellessatsingen.

– Vi blir alle hver vår bedrift, men har en felles plattform i Oslo for å stå sterkere på markedet. Dette er en stor investering, men vi ser på dette som det neste steget for bedriften, forklarer Olsen.

Omrokkeringer på Kvitsøy

Olsen er nå i Oslo for andre gang i januar for å starte opp trevarefabrikkens satsing. Her vil han profilere bedriften og knytte kontakt med arkitekter og kunder, samt å ta pulsen på byen. Han har allerede møtt kunder som er interessert i å kjøpe vinduer fra Kvitsøy.

I tiden fremover kommer Olsen selv til å tilbringe mye tid i hovedstaden. Det har derfor blitt litt omrokkeringer i fabrikken på Vollsøy. Ansatt Roar Bjelland Nielsen har nå blitt produksjonsleder, mens Tom Olsen går inn i rollen som driftssjef og tar over Oles oppgaver når han er i Oslo.

Onsdag og torsdag denne uken deltar også Olsen på Trevaredagene 2018 på Gardemoen, som styreleder i Norsk Trevare.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...