Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Kvitsøy forblir på topp

Anders Svendsen Solgård satte ene målet i kampen mot Brodd 3. Foto: arkiv

Med nok en seier, denne gang mot Brodd 3, holder Kvitsøy topplasseringen uansett hvordan det går i neste kamp mot Finnøy.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2018 kl 08:46

– Fysisk fotball er stikkordet. Vi visste det ville bli tøft, men at det skulle bli så stygt forventet ingen, starter spillende trener for Kvitsøy IL, Anders Svendsen Solgård, oppsummeringen etter kampen mot Brodd 3 søndag.

– Ett rødt til Brodd 3, burde vært to, filming, slag og stygge taklinger, mener han.

– Det røde kortet kom som en konsekvens av et umotivert spark. Heldigvis klarte vi å holde hodet noenlunde kaldt gjennom 90 minutter, sier Solgård som satte ene målet for Kvitsøy på staffe. Lagkamerat Markus Hognestad laget scoret de andre to.

– Så reduserte Brodd til 3-1 fem minutt før slutt.

Og med det kan Kvitsøy skilte med 21 poeng på åtte kamper, og et godt strekk ned til Finnøy som er nummer to på tabellen med 15 poeng på syv kamper.

– Da leder vi tabellen uansett hvordan det går mot Finnøy neste lørdag. Men med en redusert tropp skal vi likevel slå godt i fra oss, avslutter Solgård.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...