Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Vil gi bort en bursdagsfeiring

Leif Birger Goa fra Bunnpris, Robert Håland fra Europris og Per Erik Haga fra PS-selskapsutleie står bak laget «Heier på deg», som skal delta på Stafett på livet. I den anledning vil dette laget gi bort en fullstappet barnebursdagsfeiring under stafetten. Foto: Kathrine Knutsen

Under Stafett for livet vil laget «Heier på deg» gi bort en fullstappet barnebursdagsfeiring.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2018 kl 09:36

– Stafett for livet er et utrolig bra arrangement som vi ønsker å skape blest rundt, som vi ønsker å få mest mulig folk til å delta på. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne lage til noe slikt som dette, smiler Per Erik Haga.

Det er Bunnpris, Europris og PS-selskapsutleie som står bak laget «Heier på deg», som foruten å rigge til en barnebursdagfeiring, også vil ha telt med utsalg av mat og drikke der inntektene går til kreftsaken. I tillegg har de altså meldt på laget «Heier på deg», hvor alle som ønsker kan være med å delta.

– Tanken bak barnebursdagen er at alle barn som er født i september opp til og med 10 år kan sende inn at de ønsker å få en barnebursdag. Det er bare å gå inn på facebooksiden til PS-selskapsutleie å skrive seg opp under saken der, forklarer Robert Håland.

– Vi ønsker at barna i bursdagen skal være med å gå noen runder, og inviterer gjerne med foreldre og foresatte til barna i bursdagen til å gå med oss i løypa mens bursdagen pågår.

Vinneren vil bli trukket mandag 10. september.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...