Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Tro, pilegrimsvandring og Guds ord på Utstein

Daglig leder Arvid Kaspersen i Utstein Pilegrimsgard håper at mange tar turen hit på Kristi Himmelfartsdag, torsdag 30. mai. Foto: Reidun Kyllingstad

Torsdag 30. mai vil Utstein Pilegrimsgard gi inspirasjon til å vise at troen på ulike vis svarer til vår naturlige utvikling som mennesker.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

«De ulike komponenter som svarer til vår naturlige utvikling som mennesker fremkalles gjennom de livserfaringene vi gjør», heter det i inivitasjonen til inspirasjonsdagen i Utstein Pilegrimsgard på Kristi Himmelfartsdag, 30. mai.

Tore Laugerud, som er prest i Areopagos, kommer for å snakke rundt temaet «fra barnetro til voksen og moden tro. Om troens vekst og utvikling».

Laugerud er opptatt av åndelige bevegelser i det sekulære samfunnet og kirkens møte med disse. Blant annet har han skrevet «Kirken i møtet med den åndelige lengsel i vår tid» til Kirkemøtet 1999. Kirkemøtet er øverste organ i Den norske kirke.

Prest i Areopagos, Tore Laugerud, holder foredrag i Utstein Pilegrimsgard torsdag 30. mai.

Programmet på Kristi Himmelfartsdag, 30. mai er slik ( det åpner i pilegrimgarden på Utstein kl. 12): Det blir foredrag med Tore Laugerud i et par timer inkludert pause og lunsj før det blir seminar med pilegrimsvandring ved Reidun Kyllingstad, bønn i bevegelse ved Kari Veastad og Kristuskransen ved Frank Pedersen og Astrid Nitter Engen.

Etter kaffe, te kake og frukt utpå ettermiddagen går alle til gudstjeneste i Utstein klosterkirke.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...