Tom Tvedt gjester talkshow i kirken

Sokneprest Tomas Mjelde Røsbak i en av lenestolene som får plass i Randaberg kirke når idrettspresident Tom Tvedt kommer på besøk 14. april. Foto: Arkiv

På lørdag kommer idrettspresidenten Tom Tvedt tilbake til gamle trakter for å gjeste talkshowet «I kveld med Tomas og Gunvald» i Randaberg kirke.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Idrettspresidenten og den tidligere randabergordføreren har vært i søkelyset de siste årene på grunn av høyt pengeforbruk på Norsk Idrettforbunds regning.

– Vi vil snakke med han om veien inn i politikken og idrettsforbundet, og om hvordan det var å vokse opp i Randaberg. Tvedt har vært aktuell på mange måter i det siste og stått i mange stormer, så det blir naturlig å ta opp dette og prate om hvordan det er å stå i noe sånt, forteller Tomas Mjelde Røsbak, sogneprest i Randaberg menighet.

Sammen med Gunvald Gundersen er Mjelde Røsbak programleder i «I kveld med Tomas og Gunvald», et talkshow-program inspirert av «Senkveld med Thomas og Harald». For andre gang setter de opp dette arrangementet i Randaberg kirke. Forrige program var i november, og da var TV-pastor Egil Svartdahl gjest foran en fullsatt kirke.

I tillegg til Tom Tvedt skal også familien Torsteinbø være gjester på showet. Familien skal fortelle om hvordan det var da den nå ni år gamle Kristoffer kom til verden med en alvorlig hjertefeil.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, uansett tro.

– Jeg tror dette kan bli interessant også for de som ikke går i kirken hver søndag, sier Mjelde Røsbak.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...