Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Starter opp et lokalt trimtilbud i Aktivitetshuset

I kveld blir det trening i aktivitetshuset i Endrestø i Randaberg. To engasjerte damer fra Viste Hageby står bak initiativet. Foto: Arkiv

– Jeg har lyst til at aktivitetshuset i Endrestø blir mer brukt, og venninnen min er treningsinstruktør. I kveld starter vi opp den første tirsdagstreningen, forteller Annette Aksdal fra Viste Hageby i Randaberg.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Venninnene Annette og Annette, Annette Aksdal og Annette Owusu Bringaker, er de som har tatt initiativet til det nye treningstilbudet hver tirsdag i aktivitetshuset i Endrestø. Annette Owusu Bringaker er treningsinstruktør, og Annette Aksdal brenner for å skape mer liv i aktivitetshuset.

– Jeg har fulgt med på hvordan dugnadsgjengen har jobbet for å pusse opp aktivitetshuset, og leste at huset kunne bli mer brukt. Derfor tok jeg i vår initiativet til et lite «graduation-party» for tiendeklassingene ved Goa skole. Det er nydelige lokaler vi har fått, og jeg håper folk vil bruke dem, sier Annette Aksdal.

Støtter aktivitetshuset
Annette Owusu Bringaker er både sykepleier og treningsinstruktør, og venninnen Annette Aksdal visste at hun ofte står opp grytidlig for å trene før jobb.

– Jeg spurte om hun ikke kunne legge treningen sin til kvelden en av dagene i uka, slik at vi kunne få til et treningstilbud i aktivitetshuset. Og slik ble treningstilbudet til, forteller Annette Aksdal. Hun sier det også er en god mulighet til å bli kjent med folk i nabolaget og bli kjent med mulighetene i bygget.

Annette Aksdal ønsker å skape mer aktivitet i det nyoppussede aktivitetshuset. Foto: Arkiv

På forhånd har folk kunnet melde sin interesse på facebooksiden Oppslagstavle for Viste Hageby, Endrestø, Viste og Goa. Så langt ser det ut til at det er mellom 10 og 15 påmeldt til første treningskveld.

– Vi krever ingen betaling eller treningsavgift, men det er fint om folk vil bidra ved å donere litt penger til driften av aktivitetshuset. Nå i starten er det i utgangspunktet gratis. Vi starter i det små, og satser på at det blir mer omfattende etter hvert. De som er interessert i å bli med på treningen kan også kontakte meg direkte, sier Annette.

Loppemarked
Annette Aksdal har også tatt initiativ til et lite loppemarked i aktivitetshuset lørdag 29. september.

– Vinteren nærmer seg, og folk har gjerne 3-4 jakker til barna og mye som ungene har vokst i fra. Her kan de ta med seg det de ikke lenger trenger, og bytte eller selge til andre foreldre, forklarer hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...