På den røde løperen

Rød løper: Siw Angell-Olsen (f.v.), Sivert Goa, Liss-Anett Steinskog, Sina Håland og Gunhild Oddsen representerte «Hvalagapet» på kortfilmens internasjonale premiere på den internasjonale filmfestivalen i Berlin på tirsdag. Foto: Privat

Denne uken vises Randaberg-filmen «Hvalagapet» på Berlinalen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Kortfilmen hadde sin internasjonale premiere på den internasjonale filmfestivalen i Berlin på tirsdag.

Filmens skuespillere, randabergbuene Sina Håland og Sivert Goa, er nå i Berlin for å delta på festivalen. Ungdommene er på festivalen sammen med filmens regissør, Liss-Anett Steinskog og produsentene fra produksjonsselskapet GOfilm.

«Hvalagapet» vises på festivalen hver dag fra 20. til 23. februar. På premieren på tirsdag var det også intervju med skuespillerne og filmmannskapet etter visningen.

På Berlinalen skal kortfilmen konkurrere mot 18 andre kortfilmer i Generation Kplus-programmet, hvor den kan vinne Krystallbjørnen eller juryprisen. Dette programmet er for kortfilmer laget for barn fra 4 til 14 år. Totalt ble over 2000 bidrag sendt inn til programmene Generation Kplus og Generation 14plus (for ungdom fra 14 til 18 år).

Berlinalen er blant de mest besøkte filmfestivalene i verden, noe som kan bety mye for kort filmen fra Randaberg.

- Det er mange som reiser til Berlin fra andre filmfestivaler, som leter etter filmer til sine festivaler. Det er et stort salgsmarked her, sa Steinskog til Bygdebladet i januar.

«Hvalagapet» ble spilt inn ved Grødem skole og i bunkeren på Bø i april i fjor, og handler om 12 år gamle Rikkes første møte med den såkalte kjærligheten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...