Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Nest best på hopp i fylket

Hopper høyt: Kaja Ingebrigtsen hopper i full fart, mens medelevene venter på sin tur. Foto: Ingvild Olaussen

Klasse 7a på Goa skole har hoppet seg til en andreplass i fylket i konkurransen «Hopp for livet».

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Av alle klassene som deltok i Rogaland har klasse 7a på Goa skole blitt nummer to i hoppetaukonkurransen «Hopp for livet».

Det avslørte Reidun Sirevaag, leder i helselaget, for elevene da hun besøkte klassen onsdag formiddag.

Til sammen har de 18 elevene hoppet seg til 600 poeng i konkurransen. Hver elev får ett poeng per minutts hopping.

– Vi hadde ikke forventet at vi skulle vinne, smiler Kaja Ingebrigtsen.

Bursdag: Andrine Meland er første som må begynne å hoppe siden hun har bursdag i januar. Foto: Ingvild Olaussen

Andreplassen vanker både diplom og en pengepremie på 2000 kroner som går til klassekassen.

Elevene er ikke sikre på hva de skal bruke pengene på enda, men forteller at de har lyst til å ta en tur til Kongeparken.

Hoppe-eksperter

«Hopp for hjertet» er en nasjonal konkurranse for elever fra fjerde til sjuende trinn som arrangeres av Nasjonalforeningen for folkehelsen. Konkurransen varte fra 2. til 12. mai. I løpet av konkurransen har de 103.000 elevene som deltok registrert hvor mange minutt de har hoppet hoppetau hver dag.

Sulten: Eskil Nesheim har merket aktiviteten på kroppen. Han må nemlig spise mer mat i lunsjen etter all hoppingen. Foto: Ingvild Olaussen

Klasse 7a tar med seg hoppetauet ut i skolegården for å vise frem hoppe-ferdighetene. I løpet av konkurransen har de prøvd seg på mange forskjellige varianter, blant annet at de hopper i åttetall og at de hopper inn når noen roper opp måneden de ble født. Favoritten er derimot at klassen står på en rekke, og at én og én hopper ett hopp før nestemann i rekken hopper inn.

– Rekorden vår er 158 hopp rett etter hverandre, forteller Julie Ingebrigtsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...