Julegave til kvinnenettverk i Randaberg

Sherikan Mahmoud (t.v.) og Helga Lerang Nes tok med glede imot sjekken fra Gejnsidigestiftelsen. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Like oppunder jul fikk nettverket Kvinner møte kvinner i Randaberg en kjærkommen, økonomisk gave.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Tirsdag kveld denne uka inviterte Gjensidigestiftelsen til en aldri så liten gaveutdeling i Rosenkildehuset i Stavanger sentrum.

- Gjensidigestiftelsen feirer frivilligheten, sa Inger Tove Ødegård, daglig leder i Rosenkildehuset. Hun representerte Gjensidigestiftelsen ved denne anledningen.

Stiftelsens jury hadde godkjent 160 søknader for støtte.

- Vi når ikke ut til alle, men det er en fin overraskelse til dem som får, smilte Inger Tove Ødegård.

Under utdelingen av store sjekker ble Randaberg Helselag sitt nett Kvinner møter kvinner nevnt. De fikk til sammen 17.500 kroner.

- Det var overraskende. Da vi ble bedt om å møte her tenkte jeg at vi skulle være med på en trekning, men så fikk vi beløpet som vi søkte om, smilte Helga Lerang Nes etter tildelingen.

Sherikan Mahmoud har vært med i dette kvinnenettverket i Randaberg i ett år. Hun fikk vite om det via Randaberg kommune.

- Det er viktig å treffe andre for å kunne lære seg norsk, da blir det enklere å delta også på andre steder, sier hun. Sherikan var med i Rosenkildehuset.

Pengene skal gå til nettverkets svømme- og sykleopplæring og en internasjonal festdag i 2018.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...