Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

I kø for gratis bilvask i Randaberg

Franchisetaker Pål Ånonsen ved Cirkle K har investert rundt 1,6 millioner kroner i ny bilvaskemaskin og selvvask, og inviterte til en feiring torsdag morgen med gratis bilvask. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Allerede ti minutter på ni torsdag morgen begynte bilkøene å vokse ved Cirkle K i Randaberg sentrum. Sånn er det når Pål Ånonsen inviterer til gratis bilvask i et par timer.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Greit å få med seg dette her, sa Hans Bø, som stilte seg bakerst i køen av biler som ventet på å komme inn i den nye bilvasken på stasjonen. Han så for seg å vente i et par timer før det ble hans tur.

Men det tok Hans Bø med et smil. Gratis vask av bilen er verdt litt ventetid.

Hans Bø, som bor på Randaberg, måtte ta plass bakerst i køen. Men det tok han med et smil. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Pål Ånonsen er den som driver Cirkle K i Randaberg sentrum. Han forteller at bilene begynte å samle seg i køen for gratis bilvask kl. 08.50.

– Oppslutningen er jo bare fantastisk, sier han med et smil.

Pål syntes at hans investering i ny bilvaskemaskin og selvvask var verdt en aldri så liten feiring, og inviterte derfor til kaffe og en liten matbit i tillegg til gratis bilvask i to timer denne formiddagen.

Investeringen i nytt bivaskeutstyr er rundt 1,6 millioner kroner for franchisetaker Pål Ånonsen.

Mange biler ventet på gratis bilvask torsdag formiddag, her ved 10-tiden. Foto: Sigbjørn Berentsen.

– Vi bytter ut utstyret hvert 5. år, og er bare noe vi må gjøre fordi folk forventer at vi er oppdatert. Bilene blir jo stadig fornyet, så vi fornyer oss i takt med dette, sier Ånonsen.

– Hvor lenger må Hans Bø, som sto bakerst i køen, vente før det er hans tur?

– Vaskemaskinen vi har nå vasker kjappere, så jeg regner med at køen her vil være unnagjort på 50 minutter, svarte Pål og smilte igjen.

En ny bil kjører mot vaskehallen, mens mange venter i kø. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...