Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Hvem har bakt hva?

Bygdebladet har utfordret ti lokale, kjente personer i dekningsfeltet til å bake pepperkaker som symboliserer noe ved dem selv. Nå er det opp til dere lesere å gjette hvem som har bakt hvilken pepperkake.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2017 kl 11:35

Den leseren som klarer å koble flest pepperkaker opp mot rett person, vil få en premie av redaksjonen. I tillegg får vinneren av gjettekonkurransen velge ut den «beste» (morsomste, mest kreative…) pepperkaken. Personen som har bakt denne pepperkaken, får deretter gi 1000 kroner av Bygdebladet sine penger til en valgfri, lokal forening. I tillegg vil også Randaberg Landsbyforening gi 1000 kroner til samme formål.

Alle som vil delta på konkurransen, står fritt til det! De kan enten avlevere svarene her på huset i egen person, sende det på sms til 47 63 83 46 eller sende svaret på e-post til Kathrine@bygdebladet.no Husk å merke e-posten med temaordet «julekonkurranse».

Alle pepperkakene vil også bli en del av pepperkakelandsbyen i Sentrum 21, og vil stilles ut for de som vil ta dem i nærmere øyesyn. Her vil det også legges ut lapper hvor dere kan krysse av på hvem som har laget hva. Lappene kan dere legge oppi postkassen som henger på veggen nede på Sentrum 21.

Fristen for å delta 
på konkurransen er 
torsdag 14. desember klokken 12.00.

Vinneren blir presentert i Bygdebladet sin papiravis 21. desember og blir før det avslørt på et kjekt juleopplegg i Sentrum 21 søndag 17. desember.

Her blir det også presentert hvilken lokal forening den «beste» tegneren velger å gi penger til.

Vi håper flest mulig vil være med på denne morsomme førjulskonkurransen!

Og at flest mulig vil møte opp denne søndagen på sentrum 21!

God førjulstid fra oss! Og lykke til med gjettingen!

pepperkakebakerne:

Ola Randeberg - banemester og tidligere a-lagsspiller for RIL fotball

Kirsti K. Sømme - redaktør i Bygdebladet

Elisabeth Moe- korpsentusiast og fagutvikler for helse- og omsorgstjenesten i Randaberg kommune.

Petter Hagen - rektor Haretad skole

Lykke og Vår Ravndal Eikevik - tvillinger, elever ved Harestad skole og volleyballspillere.

Snefrid - den karismatiske bibliotekarkarakteren til Stig Roar Olsen (se bygdebladets julekalender). Snefrid er en gammel randaberg-bibliotekar som er relativt lat...

Thor Geir Harestad - politiker, pensjonert lærer, sjakkspiller og forfatter

Tone Ravnås - museumsbonde på Vistnestunet

Gunnar Kolnes - entreprenør og RIL fotball-entusiast

Mette Bjørnø - fag- og frivillighetskoordinator på Vardheim dagsenter

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...