Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

«Hvalagapet» til Barnefilmfestivalen

Sina Håland spiller Rikke, som møter den såkalte kjærligheten i kortfilmen «Hvalagapet». Foto: GOfilm

Randaberg-filmen «Hvalagapet» skal vises på den internasjonale Barnefilmfestivalen i Kristiansand.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2018 kl 08:45

Kortfilmen, med randabergbuene Sina Håland og Sivert Goa i hovedrollene, ble vist på den internasjonale filmfestivalen i Berlin i februar. Nå skal den lokale filmen vises på enda en festival, nemlig Kristiansand Internasjonale Filmfestival.

Festivalen arrangeres for 21. gang i år, og går av stabelen fra 24. til 29. april.

«Hvalagapet» skal vises før spillefilmen «Supa Modo», en film om fantasiens og samholdets kraft.

Kortfilmen er regissert av Liss-Anett Steinskog, som har vokst opp på Randaberg. Hun laget «Hvalagapet» i hjemkommunen i fjor i samarbeid med produksjonsselskapet GOfilm. Filmen ble spilt inn ved Grødem skole og i bunkeren på Bø i april 2017, og handler om 12 år gamle Rikkes første møte med den såkalte kjærligheten.

Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival er et av Norges største kulturarrangement for barn og unge, og er den eneste filmfestivalen for målgruppen i denne størrelsen. Hvert år er det mellom 13.000 til 15.000 publikummere, det vises rundt 100 filmtitler og arrangers filmverksteder som engasjerer cirka 500 skoleelever.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...