– Godt å holde seg i form

Spreke damer: Berit Irene Oltesvik (72,) til venstre, og Solveig Odland Bø (75) synes begge det er inspirerende og kjekt å gå på Gladtrimmen. Foto: Kathrine Knutsen Foto: Kathrine Knutsen

Som en del av Livsgledeuka 2017 ble det tirsdag arrangert Gladtrimmen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2017 kl 10:09

Idet jeg kommer inn døra i Randaberghallen møter jeg en rekke smilende eldre i fargerike t-skjorter, midt i skobytte for å gjøre seg klar til Gladtrimmen.

- Det er jo så godt å holde seg i form, stråler 75 år gamle Solveig Odland Bø.

- Ikke sant, Berit? sier hun og henvender seg til tre år mindre Berit Irene Oltesvik.

- Helt klart. Og så er det så bra at det er enkle øvelser som vi til og med kunne gjort hjemme. Men det blir det ikke alltid like mye av, ler hun.

- Derfor er det kjekt å komme hit, understreker 72-åringen.

- Vi klarer ikke helt å få samme engasjement når vi gjør det selv, nei, ler Solveig.

- Så er det godt å få øvelser som går på styrke, balanse og bevegelighet i alle ledd. De er flinke, skryter Berit og har Solveig nikkende ved siden av.

For Berit sin del er det ikke første arrangementet hun deltar på denne Livsgledeuken. Åpningen fikk hun med seg i går, samt bussturen rundt om i Randaberg. Og mer skal hun få med seg. Solveig har også planer:

- Jeg kommer nok til å gå på en del av konsertene utover i uka. Det er fantastisk at de legger til rette for eldre på denne måten, at folk får komme seg ut, sier hun mens hun finner frem stolen og strikken og vender oppmerksomheten mot instruktør Elsa Vistnes.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...