Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Gjentar Kvitsøymilå 
etter fjorårets suksess

Suksessløp: I fjor var det rundt 70 deltakere som møtte opp for å løpe Kvitsøymilå, 5 kilometer eller «minimilå» i strålende vær. Foto: Privat

På lørdag går startskuddet for mosjonsløpet Kvitsøymilå for andre gang. Initiativtaker Nina Helgeland Gundersen håper på å gjenta suksessen fra i fjor.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Løpet var en knallsuksess i fjor. Vi var veldig heldige med været, jeg tror det var den fineste sommerdagen det året, sier Gundersen, som er med på å arrangere løpet for friidrettsgruppen i Kvitsøy idrettslag.

Hun var én av tre som tok initiativ til å starte Kvitsøymilå i fjor. Med tre forskjellige distanser er mosjonsløpet for både store og små. De minste kan løpe «minimilå» på 2 kilometer, mens andre kan velge om de vil være med på 5 eller 10 kilometer.

Gundersens mål er at Kvitsøymilå skal være et lavterskelløp for alle.

– Jeg ønsker at det skal være et løp hvor målet er å delta, ikke å vinne, forteller hun.

– Alle var med

I 2016 var det bortimot 70 deltakere som løp enten 5 eller 10 kilometer samt 20 barn som løp «minimilå». I tillegg var det omtrent 30 frivillige som stilte opp, og mange møtte opp for å heie frem deltakerne.

– Jeg følte nesten hele øyen var ute og heiet. Alle var med, smiler Gundersen.

I år er det derimot ikke like mange som har meldt seg på løpet. På tirsdag var det registrert 25 deltakere.

– Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, forteller initiativtakeren og legger til at det ikke er påmeldingsfrist før på fredag.

– Men jeg har bestemt at vi ikke måler suksess i antall påmeldte, sier hun entusiastisk.

I år blir det salg av pølse, hamburger, brus, kaffe og kaker ved start- og målområdet utenfor klubbhuset på øyen. Rockman Swimrun kommer også til å ha målområdet sitt her.

– Jeg håper det blir en del folk i start- og målområdet siden vi arrangerer det på samme plass, sier Gundersen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...