Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Fotballhallen fylles med bibelord og Jesus

7. - 9. juli åpnes dørene til Randaberg Arena og da er innholdet i Bibelen et viktig budskap. Foto: Sigbjørn Berentsen

Helgen 7. - 9. juli fylles Randaberg Arena med 3000 mennesker. Et internasjonalt stevne inntar hallen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Helgen 7. - 9. juli fylles Randaberg Arena med 3000 mennesker. Et internasjonalt stevne inntar hallen.

Stavanger er en av byene som er vertskap for en serie av internasjonale stevner som Jehovas Vitner står bak.

- Det blir tre dager med seminarer og dypdykk i ulike tema, sier John Arild Viste entusiastisk. Han er pressetalsmann for stevnet i Randaberg Arena.

- Hvilke tema kan det være?

- At Bibelen kan være til hjelp også i dag, svarer Viste.

I Randaberg Arena vil stevnet være åpent for alle i tidsrommet 08.00 til 17.00. Det er gratis og det blir ikke tatt inn kollekt.

Deltakere fra Førde i vest til Arendal i sør er invitert til Randaberg Arena den aktuelle helgen. I tillegg er det store stevner i både Lillestrøm og Stjørdal. Stevnene har fått tittelen «Gi ikke opp».

Verden over er 8,3 millioner mennesker fordelt på 120.000 menigheter med i Jehovas Vitner. Det er 168 menigheter i Norge med 11.000 medlemmer hvorav 950 medlemmer er med i 12 menigheter i Rogaland. I Randaberg er det én menighet av Jehovas Vitner med 95 medlemmer.

- Hver dag vil 3000 forventningsfulle mennesker myldre inn til Randaberg Arena, sier John Arild Viste.

Siste med #SommerferietipsVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...