Fornøyd med at billettsalget er i gang

Klar for konferanse: Kultursjef i Randaberg kommune, Anders Jaarvik, og kulturhuskonsulent Ellen-Marie Innvær ser frem til landsbykonferansen 17. oktober. Foto: Kathrine Knutsen Foto: Kathrine Knutsen

Årets landsbykonferanse går av stabelen onsdag 17. oktober. Allerede nå har folk startet med å kjøpe billetter.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2018 kl 10:06

- Vi har solgt noen billetter allerede, ja, men ser av erfaring at det virkelig store salget pleier å komme etter sommerferien, enes kultursjef i Randaberg kommune, Anders Jaarvik, og kulturhuskonsulent Ellen-Marie Innvær om.

I fjor var Landsbykonferanse utsolgt flere uker i forveien. Nytt den gang var at konferansen fant sted inne i Varen kulturscene på ettermiddag og kveldstid.

- Vi har funnet en form på konferansen som vi mener fungerer godt, og vil benytte oss av samme ordning i år også, sier Jaarvik.

- Og håper på like godt oppmøte, legger han til med et smil.

Årets tema er «Livskraft».

- I fjor hadde vi to foredragsholdere som grep an temaet vi hadde da, ganske likt. I år har vi tre foredragsholdere, som griper an temaet med vidt forskjellige innfallsvinkler, påpeker Innvær.

Tre foredrag

Først ut, etter matservering den 17. oktober, er Live Landmark. Hun skal holde et foredrag som heter «fra press til prestasjon». Landmark jobber til daglig med person- og organisasjonsutvikling, og på Varen kulturscene sin nettside står det at hun hjelper folk å rydde i eget hode. Dernest er det Ada Sofie Austegard, som skal holde et foredrag om å motivere seg selv. Austegard opplevde stor sorg gjennom å miste sin datter i Baneheia-drapene. Hun snakker blant annet om hvilke valg du skal ta dersom du opplever vonde hendelser. Austegard mottok i 2007 utmerkelsen for «årets mest fengslende foredrag» fra Confex. Sist ut er Kjetil André Aamodt, som vil snakke om hvordan du kan nå ditt potensial. Aamodt er en av verdens mestvinnende alpinister. Han vil fortelle sin historie, samt fortelle hvordan du selv kan nå dine mål - krydret med litt humor.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...