Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Den siste innsatsprisen i Rennesøy skal deles ut

Fjøly Forts venner ved Børge Harestad og Oddgeir Aske fikk innsatsprisen for 2015 da den ble delt ut i Utstein kloster 5. januar 2016. Nå ønsker Rennesøy kommune innspill til kandidater som skal få prisen i januar 2019, som blir den siste som deles ut i Rennesøy kommune. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv).

I begynnelsen av januar 2019 vil rennesøyordføreren igjen invitere til nytbtårsmottakelse i Utstein kloster. I år skal innsatsprisen deles ut, og det blir den siste i Rennesøy kommune. Nå ønskes tips til gode kandidater til prisen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Rennesøy kommune kan hvert tredje år dele ut en innsatspris.

Sist innsatsprisen ble delt ut var 5. januar 2016, og da var det gjengen i Fjøløy Forts venner som fikk den for utrettelig og god innsats for det regionale friluftsområdet på Fjøløy.

Forøvrig overtok kommunen Fjøløy Fort offisielt 21. juni 2010, og det ble gjort om til friluftsområde.

Kulturkontoret i Rennesøy kommune ønsker nå få innspill til gode kandidater som er verdig en innsatspris. Når ordføreren deler den ut i Utstein kloster like over nyttårsskiftet 2018 - 2019 er det den siste innsatsprisen i Rennesøy fordi kommunen fra 2020 ikke lenger vil eksistere. Da vil dagens kommuner Stavanger, Finnøy og Rennesøy være samlet under en ny og betydelig større Stavanger kommune.

– Skriftlige nominasjoner til innsatsprisen må sendes til oss innen 15. november, opplyser kulturforvalter Tina Nådland. Innspill kan sendes til post@rennesoy.kommune.no

Tidligere mottakere av innsatsprisen:
2015: Fjøløy Forts venner
2013: Frivillige sjåfører, Harald Nilsen, Gunvor Apeland, Magne Apeland og Arvid Andersen
2012: Leiv Sørbø
2008: Åse Marit Hodnefjell
2006: Mosterøy og Rennesøy Sanitetsforeninger
2004: Livar Voll
2003: Thor Strandenæs
2002: Revylaget Amatøren
2001: Bergit Dahle Nevøy
2000: Torleif Finnesand
1999: Laurits Helland
1997: Svein Kåre Berg
1992: Gunnar Dahle
1991: Rennesøy skulekorps
1989: Mosterøy Idrettslag
1987: Einar Gangenes
1985: Torleiv Bru
1983: Ole Hodnefjell

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...