Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

9. klassinger laget skolerevy i sitt eget valgfag

9. og 10. klasse ved Rennesøy skule framførte skolerevyen i Rennesøy kulturhus mandag. Foto: Sigbjørn Berentsen

Mandag framførte 20 niende- og tiendeklassinger ved Rennesøy skule revy til stor applaus.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Fulle av energi og pågangsmot sto de på scenen i Rennesøy kulturhus i til sammen cirka tre kvarter.

De tjue elevene i 9. og 10. klasse har hatt valgfaget «Sal og scene» dette skoleåret, og har skrevet tekster og satt sammen revyprogrammet helt på egen hånd.

- Lærerne har jo også hjulpet oss, sier Martin Austerheim.

Å jobbe med skolerevyen sin, begynte de ikke med før rett oppunder jul i fjor.

- Har det vært mye jobb?

- Jaa, svarer alle umiddelbart.

Revyen inneholdt mye musikk og dans, som her med «Sandra Dee» fra 1980-tallets «Grease». Foto: Sigbjørn Berentsen

- Men så har det også vært veldig gøy, sier Tora Gundersen Lund. Celina Aas supplerer at revyjobbingen er nyttig også for de som eventuelt har planer om å velge musikk, drama og dans når de går ut av ungdomsskolen.

- Vi har latt oss inspirere av filmer og musikk, sier Ingrid Stornes, som var tydelig i revyen hvor de hadde hentet en låt fra 1980-tallsfilmen «Grease».

Publikum kunne også nyte musikk og dans fra 1920-tallet opp til våre dager, og det kom en politisk sketsj med dialog mellom presidentene Putin og Trump og rosabloggere ble vitset med på en lun og morsom måte.

De unge revyartistene har jobbet med opplegget sitt også utenom skoletid. Siste øvelse ble gjennomført søndag.

- Det gikk heller dårlig, sier Tora Gundersen Lund. Hovedoppsettelsen var mandag kveld i kulturhuset og vår åpen for alle, hvem som helst. Generalprøven var mandag formiddag, og der snublet Preben Hamre Tollefsen litt i ordene under en skets.

- Irriterende, men jeg tok meg godt inn igjen, sier han.

- Jeg synes det gikk bra, sier Kamilla Aukland.

Celina Aas og Martin Austerheim viste gode takter som scene-artister. Foto: Sigbjørn Berentsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...