Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Kom hjem med bronse

Randaberg jublet etter at bronsen var sikret. Foto: Kjersti Lundbakk Flatebø

Randaberg ble nummer tre og sikret seg bronse under helgens NM U15 i Bergen. Laget jublet nesten hemningsløst for den prestasjonen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Volleyball, NM U15, Bergen 5. - 8. april: Randabergs guttelag som inkluderer også to jenter kom seg greit gjennom innledende kampene sist fredag. Dermed gikk de rett til den første åttendedelsfinalen på lørdag.

Åttendedelsfinalen mot Tromsø ble vunnet klart, mens kvartfinalen mot Austrått ble mer spennende.

- En thriller, som Randaberg til slutt vant 2 - 1, forteller Hanne Taarland, som var en del av den store foreldregruppen som reiste med spillerne.

Torvastad best

Seier 2 - 1 ga plass i semifinale og rogalandsderby mot Torvastad, som har vært vanskelige for Randaberg også tidligere.

De ble en hard nøtt å knekke også denne helgen, så det ble tap. Men Randaberg sikret seg plass i bronsefinalen søndag.

- Torvastad har hele tiden vært det beste laget, og det viste de også ved å vinne over Molde i finalen, sier trener Arild Taarland.

I bronsefinalen søndag var Strandulv motstander for Randaberg, som vant 2 - 1 i en spennende kamp.

Randaberg var sju gutter og to jenter på U15-laget under NM i Bergen. Foto: Kjersti Lundbakk Flatebø

Høye skuldre

- Laget klarte seg godt, sier Arild Taarland, og legger til at det er litt mer å gå på prestasjonsmessig.

- Det var nok litt høye skuldre på enkelte, men det kan være forståelig ved at dette var lagets første NM. Dette var uansett en god erfaring å ta med videre, og det er en spire til videre satsing innen sporten. Spillerne våre viste at de kan hevde seg blant de beste og ser at avstanden ikke er altfor mellom lagene, sier Taarland.

To på Allstar-team

For å gjøre litt ekstra stas på enkeltspillere på slike turneringer, blir én spiller i hver posisjon på banen trukket fram. Allstar-team kalles det, hvor Randaberg i dette NM fikk med to spillere, diagonal Erik Trevland og kantspiller Henrik Flatebø.

24 guttelag deltok i NM U15, så det er en god prestasjon å bli tatt ut blant Allstar-teamet.

Benjamin Utvik, som forøvrig er Henrik Flatebø sin makker i sandvolleyball, ble kåret til turneringens beste spiller.

- En kjekk turnering, der spillerne deltok på bankett, var i godt humør og likte seg godt, sier Arild Taarland.

NM i tre dager

Tre klubber, IL Gneist, Sotra VBK og TIF Viking, samarbeidet om å arrangere NM U15 dette året. De samarbeidet også med Hordaland Volleyballregion.

Torsdag 5. april var det registering med åpningsseremoni i Haukelandshallen morgenen dager etter. Kampstart var formiddag fredag.

Kampene ble spilt på til sammen ni baner i Haukelandshallen.

Lørdag ble det spilt kamper fra tidlig morgen til seint på kvelden, og finaler for gutter og jenter med premieutdeling søndag ettermiddag.

Randabergs Magnus Lødemel Viste server. Foto: Kjersti Lundbakk Flatebø

Siste med #Randaberg VolleyballVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...