Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Klare mål med ny og hemmelig taktikk

Arve Junior Sem-Henriksen er spillende trenger for Randaberg C i 5. divisjon. Foto: Privat

Et nykomponert Randaberg C står klart for en ny sesong. Den skal de møte med kollektiv innsats - og en hemmelig taktikk kalt «Arveball».

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2019 kl 14:07

– Med et sterkt kollektiv og en klar taktikk skal vi kunne bite godt ifra oss den kommende sesongen. Vi skal ikke frykte noen, men heller ikke ta for lett på motstanderne. Vi vet det blir en tøff sesong, men vi har realistiske ambisjoner om å ende på øvre halvdel av tabellen ved sesongslutt, forteller Arve Junior Sem-Henriksen.

22-åringen er spillende trener for Randaberg C, et forholdsvis nykomponert lag som nå står
klart for utfordringene som venter i 5. divisjon.

Store utskiftninger

Denne sesongen entrer Randaberg C banen uten fire av sine viktigste spillere fra i fjor. De har nemlig sluttet seg til RILs A-lag. I tillegg har andre spillere måttet forlate klubben av andre årsaker.

For å demme opp for det naturlige frafallet, har Arve og laget hentet inn en rekke nye ansikter.

Her er spillergruppen på Randaberg fotball C, menn senior, sesongen 2019. Foto: Bygdebladet (montasje)

– Nå stiller vi med ni nye spillere. Vi har signert noen fra andre klubber i nærområdet og hentet opp enkelte fra ungdomsavdelingen. Det er ikke lett å skulle erstatte flere av våre viktigste spillere fra i fjor, men vi tror på at et sterkt kollektiv og en klar taktikk skal kunne gjøre at vi presterer godt den kommende sesongen, spår Arve.

Hemmelig taktikk

Selv var han vikarierende trener for laget i tre seriekamper forrige sesong, før han tok over som fast trener ved sesongslutt. Siden den gang har han hatt god tid på å sette sitt preg på spillet, som populært i gruppen blir kalt «Arveball».

- Det blir første sesong hvor vi virkelig prioriterer taktikk og spilleplan. Vi har jo hatt en spilleplan tidligere også, men det har ikke vært noe særlig fokus på det, forteller Arve.

Hva som er filosofien og taktikken bak «Arveball» vil han ikke røpe for allmennheten.

– Den kan jeg ikke røpe til pressen helt enda, men for å si det på ekte Paradise Hotell-vis skal vi gå ut i 110 prosent på alle måter, spøker den unge treneren.

Ser styrker og svakheter

Det Arve imidlertid kan røpe er noen av lagets styrker og svakheter. Han beskriver Randaberg C som et ungt, kollektivt lag.

Fakta

Fotball, menn, 5. divisjon, avdeling 03:

Seriestart for Randaberg C er mandag 24. april borte mot Bogafjell.

Første hjemmekamp er tirsdag 5. mai mot Mastra.

- Vi har en sterk lagmoral med en klar plan hva gjelder taktikk og arbeidsfordeling. I tillegg til kollektiv styrke har vi flere enkeltindivider som kan gjøre en forskjell når det trengs, sier han og legger til:

- En av våre svakheter må nok være at vi har en relativt ny tropp med mange ungdommer. De får det kanskje tøft i fysiske kamper. Ny taktikk kan også være uvant for spillerne, og det vil ta litt tid før alt stemmer i kampsituasjoner.

Se kampoppsett og tabell her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...