Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Klare for nok en konsert

Komiteen: Anders Olsen (f.v.), Lasse Pallesen og Brigt Helgeland. Foto: Privat

Lørdag spilles det i gang en ny runde med mellematkonsert på Hummermuseet på Kvitsøy.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2019 kl 08:16

- Lørdag arrangerer vi årets første av totalt fire mellematkonserter i regi av KvitsøyLyd. Nå gleder vi oss til å komme i gang, sier Anders Olsen.

Olsen, Lasse Pallesen og Brigt Helgeland er trioen bak KvitsøyLyd.

KvitsøyLyd er en stor fellessatsing der lokale aktører innen sang og musikk på Kvitsøy blir invitert til å delta. Det omfatter blant annet solister, duoer, kor, band og grupper. KvitsøyLyd består av flere mindre konserter, hvor kommunens rike mangfold av sangere og musikere får opptre ved en eller flere anledninger. Serien av konserter arrangeres flere ganger i året, og er også kjent som mellematkonserter.

Ifølge Olsen er interessen for konsertene stor både blant publikum og aktører.

- I denne serien av konserter er det hele 24 lokale aktører som ønsker å opptre. Samtlige er fra Kvitsøy, så dette er kun lokale krefter. At så mange ønsker å stå på scenen skyldes nok det gode publikumsoppmøtet. Jeg tror innbyggerne synes det er hyggelig at vi bidrar til å løfte fram de lokale som driver med musikk, sier arrangøren.

Under årets første mellematkonsert på lørdag er det Kvitsøy Menighetskor, Nina Gundersen og en gruppe bestående av Tommy Høie og hans sønn Odd, Kristian Olsen og Bernhard Høye Askeland som skal opptre.

- Menighetskoret opptrer med både sanger og salmer. Nina underholder med ballade og popmusikk, mens gruppen med Tommy Høie i spissen skal framføre det de kaller en «Johnny Cash Tribute», forteller Olsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...