Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Klare for hett lokaloppgjør

Tirsdag kveld braker det løs på Randaberg stadion, når naborivalene Randaberg C og Mastra begge går for seier og tre poeng. Mastra slo Randaberg C 4-2.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2019 kl 22:47

– Det blir ikke vanskelig å motivere spillerne før en kamp som denne.

Det sier både Mastra-trener Bjarne Aske og spillende Randaberg C-trener Arve Junior Sem-Henriksen til Bygdebladet.

Tirsdag kveld møtes de to lagene til lokaloppgjør i 5. divisjon på Randaberg stadion. Mastra og Randaberg C har begge mål om tre poeng i seriens andre runde, men kun ett av lagene kan vaie med seiersflagget ved kampslutt, hvis ikke oppgjøret ender uavgjort.

Selv er både Aske og Sem-Henriksen klare i talen på spørsmål om hvem som kommer seirende ut av naboduellen.

– Vi er veldig revansjelystne etter 5-2-tapet for Bogafjell første serierunde, så det blir definitivt oss, sier RIL-treneren optimistisk.

– Randaberg C er ett av de lagene vi har sagt at vi bør ta poeng mot, så vi går for seieren, svarer Mastra-treneren.

Se også høydepunkter fra Mastra - Finnøy: Mastra-seier i seksmålsfest

Spillere på russetreff

Lagene møttes også til dyst ved to anledninger forrige sesong. Da tok de en seier hver. Dermed tror Aske på en ny, jevn og åpen kamp mot naboen på tirsdag.

– I tillegg er det et annerledes Randaberg C vi møter i år, siden mange er hentet opp på A-laget. Vi er faktisk litt usikre på hva vi møter, sier Aske.

Han forteller at han også er usikker på egen tropp for øyeblikket, da seks-syv Mastra-spillere har tilbrakt helgen på russens landstreff i Kongeparken på Ålgård i helgen.

– Det gjenstår å se på trening i dag, mandag, angående hvem som er klare og ikke, forteller han.

Uansett hvem som entrer banen for Mastra er han sikker på at hver enkelt spiller kommer til å gi alt i lokaloppgjøret mot Randaberg C.

Les også: Randaberg fortviler over et nytt serietap

Tror det kan gå hett for seg

Randaberg C-treneren tror Mastra ser på Randaberg C som en av sine argeste rivaler. Det vil han bruke til sin egen fordel.

– Mastra ser nok en større rival i oss enn vi i dem. For oss er andre klubber større rivaler, som Sunde, Tasta og Vardeneset da de er nærmere rent geografisk. Likevel er det kjekt å spille kamper som dette, fordi de betyr noe ekstra. At de ser på oss som en stor rival gjør også at vi blir mer gira på å vinne kampen, sier Sem-Henriksen.

Den spillende treneren ser ikke bort ifra at oppgjøret mellom Randaberg C og Mastra kan gå hett for seg da begge lag ivrer etter seier og poeng, og at det fort kan kreves litt ekstra fløyteblåsing av kveldens hoveddommer.

Mastra og Randaberg C har spilt hver sin kamp så langt denne sesongen. Mastra vant 4-2 mot Finnøy, mens Randaberg C, som nevnt, tapte 5-2 for Bogafjell.

Kampen mellom de to naboene starter klokka 20:00 tirsdag kveld. Bygdebladet sender kampen på direkten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...