Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

– Jeg er stolt over å få denne muligheten

Klar: Per Jarle Marsli er klar for å tre inn i rollen som rektor på Grødem skole. Foto: Jan Henrik Heggebø

Per Jarle Marsli blir ny rektor på Grødem skole. Han tar over etter Sten Larsen som snart går av med pensjon.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2019 kl 12:25

– Jeg er selvsagt stolt over å få denne muligheten. Det føles veldig godt. Nå ser jeg fram til å videreføre skolens gode arbeid i denne rollen. Dette er en skole med veldig mange flotte mennesker, både ansatte og elever. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg, sier Per Jarle Marsli til Bygdebladet.

Han trer inn i stillingen som rektor på Grødem skole fra skoleåret 2019/2020.

Nåværende rektor Sten Larsen annonserte nylig at han går av med pensjon til sommeren. Her kan du lese hvilke planer Larsen har for den kommende tiden som pensjonist.

Marsli kommer fra stilling som undervisningsinspektør på Grødem skole. Han har vært undervisningsinspektør i fem år.

– Før den tid var jeg rådgiver på Tastaveden ungdomsskole og inspektør på Revheim skole, forteller Marsli.

Les også: Flere enn en av tre lærere utsettes for vold: – Det er skremmende

Den siste tiden har han blant annet engasjert seg i problematikken rundt digital mobbing i skolen, noe han kommer til å gjøre også i sin nye rolle som rektor. Digital mobbing på Grødem skole har nærmest tredoblet seg siden 2016. Det kommer fram i skolens ferske elevundersøkelse.

– Det er noe som opptar meg, og noe vi kan skaffe oss mer kunnskap om. Sammen skal vi jobbe for å bedre elevenes digitale kompetanse, sier Marsli, som nå er i gang med planleggingen av de nye læreplanene som trer i kraft til høsten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...