Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Inspirert av kvinnedagen

Foto: Randberg kommune

Alle tre ordførerne i dekningsområdet til Bygdebladet har skrevet hver sitt innlegg i anledning kvinnedagen. Her er randabergordfører Kristine Enger sitt.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2019 kl 11:35

Vi står på og gjør så mye bra hver eneste dag. Samtidig kan vi føle oss tomme for energi og slitne på en måte som ikke alltid er bra.

Da er det viktig at vi finner tilbake til det vi brenner for og som gir oss mening, inspirasjon og energi. Det betyr samtidig at vi ikke må tenke så mye på hva andre mener. Vi må fokusere på oss selv. Vi må sette oss selv i førersetet i vårt eget liv, om vi ikke sitter der allerede.

Å være ordfører er noe helt spesielt. Jeg føler meg privilegert, men kjenner alltid på at jeg har et stort ansvar. Å være ordfører er i blant også ensomt. Jeg er den eneste heltidspolitikeren i kommunen.

Les også: Ta sjansen, jenter (ukas lederartikkel).

Derfor er det viktig at jeg vet klart hva jeg brenner for, og hvor og fra hvem jeg kan hente energi og inspirasjon. Jeg brenner for at Randaberg skal være et levende samfunn der mennesker trives, opplever tilhørighet og har det godt, både nå og inn i framtiden. Alt jeg gjør som ordfører har sitt utspring i dette.

Den internasjonale kvinnedagen 8. mars er en dag som alltid har inspirert meg. Denne dagen minner meg på at jeg som ung kvinne fikk gode muligheter til å lykkes og til å kunne velge min vei i livet. Det er jeg veldig takknemlig for. At det skal være slik for alle, både i Norge og i Verden, er noe jeg vil kjempe for. Gratulerer med kvinnedagen.

Kristine Enger, ordfører i Randaberg

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...