I dag spiller Mathias i NM-finalen

Keeper Mathias Johnsen fra Randaberg og lagkameratene på Nærbøs håndballag G20 spiller NM-finale mot Haslum i dag. Foto: Tarjei Sel/Jærbladet

Mathias Johnsen fra Randaberg er en av 17 håndballspillere på Nærbø G20 som klokken 14 i dag spiller NM-finale mot Haslum i Oslo.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 29.12.2017 kl 17:00

Torsdag dro keeper Mathias og lagkameratene, samt trenerduoen Rune Haugseng og Robin Haugsgjerd, til Oslo for å spille Nærbø håndballklubbs aller første NM-finale.

Trenerne har sett motstander Haslums kvartfinale, semifinaler og hva lagene i førstedivisjon og eliteserien har prestert for å analysere seg fram til best mulig taktikk foran dagens kamp.

Mathias Johnsen fra Randaberg er keeper på Nærbø G20 som i dag spiller NM-finale mot Haslum i Oslo Spektrum. Foto: Arkiv

Omlag 200 jærbuer har dratt til Oslo for å heie Mathias Johnsen og resten av laget fram i finalen. Sju medlemmer av Mathias sin familie på Randaberg er også i Spektrum og følger kampen.

Motstander Haslum har siden sesongen 2002/2003 har vært i juniorfinale hele 11 ganger, mens det er Nærbøs aller første gang.

NM-finalen spilles i Oslo Spektrum klokken 14, og kampen sendes direkte på TV2 Sportskanalen.

Vendela tok sølv
Randabergjenta Vendela Bore Neverdal spiller på J20 Sola som også spilte NM-finale i dag mot Oppsal.

Det ble sølv på soladamene og Vendela, som tapte finalen mot Oppsal med to mål. Kampen endte 23-21.

Etter at kampen Nærbø-Haslum er over skal Vipers Kristiansand spiller mot Stabæk i kvinnenes finale. Helt til slutt møtes Bodø og Drammen i herrefinalen.

I kveld arrangerer Norges håndbalforbund felles bankett for alle åtte finalelagene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...