temaPolitikk

Hotell på Kvitsøy?

Stein Flom-Jacobsen og Kvitsøy Frp mener Kristian Pallesen trekker litt for kjappe slutninger i anledning hotellplanene på Kvitsøy. Foto: Arkiv

Kristian Pallesen hadde en interessant meningsytring i Stavanger Aftenblad den 6. mai. Dessverre mener Kvitsøy FrP at slutningene på en del områder er feil.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

LESERBREV: Han skriver at «ordfører og kommunen er tilsynelatende positive til prosjektet».

For det første har ordføreren (Mirjam Ydstebø) allerede meldt seg inhabil og varaordfører behandler alle henvendelser om dette. Når det gjelder begrepet «kommunen», så er det noe usikkert hva han mener. Dersom han mener administrasjonen så har vi stor tiltro til at rådmannen med stab behandler også dette profesjonelt.

Med hensyn til kommunepolitikerne, inkludert meg selv, så er de fleste nysgjerrige men har ikke gjort seg opp en mening av den enkle grunn at man ikke har fått saken til behandling. Å fremstille disse foreløpige tankene om hotell som at «sauene forsvinner» eller at det blir «sesongbaserte arbeidsplasser» mener vi er helt feil.

I følge den informasjonen vi fikk på folkemøtet er nettopp vær, natur, himmel og hav er blant de viktigste kriteriene for en eventuell bygging.

Å følge Pallesens tanke om å ha et hotell på Krågøy, i et næringsområde, tror vi er en vært dårlig idé. Et slikt hotell kan heller ikke påbegynnes før Rogfast åpner, det vil si med en åpning tidligst 2028.

Når dette er skrevet så vil jeg gjøre oppmerksom på at jeg og resten av Kvitsøy FrP av naturlige grunner ikke tatt noe standpunkt.

Når saken kommer så vil vi behandle den og ta hensyn til arbeidsplasser, næringspolitikk (inkl landbruket), naturen og andre faktorer. Totalt skal må et slikt prosjekt gi en fordel for folk flest, dvs. kvitsøybuen, dersom det skal bli noe av.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...