Hjelp oss å bake pepperkakelandsbyen

Bli med: Journalist Kathrine Knutsen i Bygdebladet og daglig leder i Randaberg Landsbyforening, Svein Sørnes, oppfordrer alle til å bli med å lage den største pepperkakelandsbyen Randaberg noen gang har hatt. Foto: privat Foto: privat

- Vi satser på å få en større pepperkakelandsby med mer mangfold enn noen gang, sier Kathrine Knutsen og Svein Sørnes.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2017 kl 14:46

I flere år har Bygdebladet hatt konkurranse i førjulstiden til leserne. En konkurranse hvor kjente folk i dekningsområdet har tegnet sin drømmejul og leserne har gjettet hvem som har tegnet hva.

I år går avisen for en ny vri - nemlig pepperkakebaking. Bygdebladet har invitert inn ti forskjellige, kjente ansikt i bygda til å gi sitt pepperkakebidrag.

- De var kjempesporty hele gjengen og takket lattermildt ja alle som en da jeg ringte rundt. I ettertid har jeg blitt oppdatert fra flere som allerede er i gang. Her er det mange kreative og artige innslag, røper journalist i Bygdebladet, Kathrine Knutsen.

Bakverkene deres blir presentert i neste avis 7. desember, og etter det vil de bli en del av pepperkakelandsbyen nede i Sentrum 21. Så blir det opp til leserne å knytte riktig bakverk opp mot rett person, som har lovet å la det være noen hint i det ferdige produktet.

Samarbeid

30. november åpnet Randaberg Landsbyforening for å ta imot bidrag til pepperkakelandsbyen fra resten av Randaberg. Både Bygdebladet og landsbyforeningen synes det i år er ekstra kjekt å gå sammen om bidrag til dette prosjektet.

- Det er dette landsbylivet handler om - å jobbe sammen, sier Sørnes entusiastisk.

- Og vi håper selvfølgelig at vi får inn ekstra mange bidrag dette året! Det er en kjempegod start med de ti personene som deltar i konkurransen til avisen, men vi håper randabergbuen ellers hiver seg på. Jeg kan røpe at våre pepperkakebakere har aldersspenn helt fra 12 år til nesten 80, så alder er ingen hindring, ler Knutsen, som også lover å levere bidrag til pepperkakelandsbyen.

- Svein leverte bidrag alt første året, så nå er det vel min tur!

Siste frist for å levere inn bidrag til pepperkakelandsbyen er onsdag 13. desember.

- Noen dager etter dette vil vi kjøre skikkelig show og baluba, med kåringer og morsomheter nede på Sentrum 21, lover duoen.

- Mer konkret hva som skal skje vil vi komme tilbake med etter hvert!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...