Her kommer Felleskjøpet

Ordfører Kristine Enger og rådmann Magne Fjell ønsker Felleskjøpet, ved divisjonsdirektør Hallvard Vikeså (t.h.), velkommen til Randaberg. Foto: Kirsti K. Sømme

I mars 2019 åpner Felleskjøpet en helt ny fullsortimentsbutikk i Randaberg.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2017 kl 09:51

- Dette blir vår FK-butikk nummer 21, sier divisjonsdirektør Hallvard Vikeså i Felleskjøpet.

Felleskjøpet har inngått leiekontrakt med Randaberg Næringsgård som eier bygget der Postens sorteringsavdeling tidligere holdt til, like ved siden av Rogaland Elektros butikk.

- Dette tror vi er en butikk og konsept som både forbrukeren og bonden vil sette stor pris på. Her er det mange som har hus og hage, det er mange som har kjæledyr, og det er mye bønder, sier Vikeså.

Han poengterer at Felleskjøpet Rogaland Agder er lokalt, og ikke en stor, utenlandsk kjede, men eid av ca. 8000 bønder i Aust Agder, Vest Agder, Rogaland og Sunnhordaland. Jeg tror den jevne forbruker er mer og mer opptatt av også sånne ting.

I følge rådmann Magne Fjell er Felleskjøpet en virksomhet som går veldig bra inn i forhold til reguleringsformålet i næringsparken ved Randabergveien. Eier skal rive deler av dagens bygningsmasse for å bygge nytt, større og høyere. Den ferdige butikken blir på 1000 kvadratmeter. Den skal inneholde småmaskinverksted i tillegg til at den skal ha driftsmidler til landbruket og et godt utvalg varer til private.

Dekker stort område

Felleskjøpet har selv regnet seg fram til at butikken på Randaberg kan betjene et geografisk område med nær 50.000 innbyggere.

- Butikken skal ikke bare være for Randaberg, men øyene nord for Randaberg, deler av Tasta, Kvernevik, Madla og Tananger, sier divisjonsdirektøren.

Han legger til at økningen i bompengesatsene neste år også vil gjøre det mer attraktivt for folk å handle i butikker som ligger nord for Stavanger.

- Vi tror nok at det på sikt vil lage nye handlemønster, sier han.

Rammesøknaden for det nye bygget er allerede godkjent, og jobben med å rive og bygge nytt starter på nyåret 2018.

BYGGER NYTT: Planen er at ombygging og utvidelse av lokalene i bakgrunnen skal starte på nyåret. Foto: Kirsti Kastrup Sømme

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...