Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Har nådd innsamlingsmålet

Frivillig: Anja har vært i Cape Town flere ganger. Her fra et barnesenter på en av hennes tidligere turer. Foto: Privat

Anja Johansen fra Nedre Grødem har samlet inn 30.000 kroner til sitt frivillighetsprosjekt One Simple Act i Sør Afrika.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

29. desember reiste randabergjenta til slumområdet Masiphumelele i Cape Town som frivillig. Ut mars skal hun være i Sør Afrika, hvor hun jobber for å gi menneskene i slumområdet et bedre liv gjennom sitt frivillighetsprosjekt One Simple Act.

Før avreise startet Anja en innsamlingsaksjon på spleis.no, hvor folk kunne donere et valgfritt beløp. Hun hadde et mål om å samle inn 30.000 kroner, og det har hun nå oppnådd. I tillegg samlet 21-åringen inn panteflasker i nabolaget for å få midler til prosjektet. Pengene brukes på å gjøre hverdagen litt lettere for dem Anja møter på. Hun vil kjøpe mat, klær og medisiner til dem som ikke har råd til det selv, samt støtte barnesentrene i slummen. Formålet med One Simple Act er at det kun er en enkel handling som skal til for å hjelpe noen andre.

– I prosjektet er det bare meg, og jeg kan ikke bygge en skole alene. Men jeg kan hjelpe enkeltmennesker, sa Anja til Bygdebladet før avreise.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...