Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Håper folk «går mann av huse» på marked

Vil ha tivoli og basar: Daglig leder i Randaberg Landsbyforening, Svein Sørnes, håper 200 kroners markede blir et populært og mye besøkt opplegg under Vårmarken lørdag. Foto: privat Foto: privat

For første gang kjøres det i gang 200-kroners marked på Vårmarken.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2019 kl 10:20

- Denne dagen blir det lagt opp til et stort marked med varer fra butikkene i Randaberg - hvor alt koster 200 kroner - uansett førpris. Her kan du gjøre skikkelige kupp og jeg håper det kommer til å koke på torget!, sier daglig leder i Randaberg Landsbyforening, Svein Sørnes, entusiastisk før han trekker pusten og traver verbalt videre:

- Det er faktisk den eneste gangen jeg er villig til å akseptere trafikkaos! Tenk deg for eksempel en hel kartong med strømpebukser, type hold in, til den prisen!

Idet latteren legger seg starter gestikuleringen på Sørnes for å forklare den mer helhetlige tanken bak ideen:

- Vi ønsker at folk skal tenke «på Randaberg, der skjer det mye. Der er det gøy å være.» I tillegg til alle de andre tingene vi skal ha på Vårmarken, alt fra sceneshow til hoppeslott til ponnier til stands til matservering, blir det altså i år også 200 kroners marked. Det er med på å skape «tivoli og basar», jeg håper folk «går mann av huse», at familiedagen kan by på stor underholdningsverdi, opplevelser og glede for både store og små. Og denne nye gimmicken her håper jeg skal være med å bygge opp under nettopp det. Velkommen skal alle være på lørdag! Jeg håper så mange som mulig har satt av tid til å komme innom på årets Vårmarken!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...