Hadde full kontroll og vant greit mot Tjensvoll

Her tar Mastra ledelsen etter cirka en halv times spill i Sørmarkå torsdag kveld. Det var Tom Erik Aske, delvis skjult, som scoret etter godt forarbeid av Rolf Døskeland, i rød drak til venstre. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Mastra spilte godt i forsvar og med blant andre Rolf Døskeland som ivrige måljegere på topp sikret laget seg tre svært viktige poeng mot Tjensvoll torsdag kveld.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2018 kl 12:46

Mastra gjennomførte en god kamp i Sørmarkå. Hjemmelaget fikk lite til fordi gjestene var kjappere på ballen og ville mer. Rolf Døskeland var god og gjennombruddshissig på høyrekanten og skapte en del muligheter, deriblant en av disse endte i mål.

Tjensvoll - Mastra 0 - 2 (0 - 1)

Fotball, menn senior, 5. div. vad. 3, Sørmarka kunstgress, 23. august:

Tilskuere: Ca. 20
Dommer: Lars Henning Ohm, Buøy IL.
Mål, Mastra: Tom Erik Aske og Vegard Håvarstein

Rolf Døskeland (t.v.) kom gjennom på høyrekanten og sendte ballen i vei fra skrått hold. Ballen gikk forbi Tjensvolls keeper i stolpen lengst borte og ut igjen på banen der Tom Erik Aske (utenfor bildet) fikk en grei jobb med å score. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Vegard Håvarstein scoret Mastra andre mål på straffespark i sluttminuttene. Tjensvoll hadde ballen en del i andre omgang, men de skapte knapt nok én målsjanse.

Tom Erik Aske (mørk lugg) takker Rolf Døskeland for godt forarbeid før ledermålet etter en halvtime. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Seieren nå var viktig for Mastra. Laget har ambisjoner om å ligge omtrent midt på tabellen, som de gjør i øyeblikket.

Torsdag 30. august er det ny seriekamp hjemme mot showlaget Siddis på Mosterøy, og det er også et oppgjør det bør bli seier for det kommer mange vanskelige kamper etter det.

Se tabell og resultater her.

Se bildegalleri under.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...