Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Gunnar Kolnes mottok ildsjelprisen

Ildsjel: Gunnar Kolnes vant Sparebankstilfelsen SR-Bank sin ildsjelpris, og en pengegave til Randaberg IL på 25.000 kroner. Foto: Arkiv

Han har vært en drivende og samlende faktor for Randaberg Idrettslag i 53 år. Lørdag, under Høstmarken 2018, ble Gunnar Kolnes hedret med den gjeve ildsjelprisen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2018 kl 18:06

- Gunnar Kolnes er et klubbmedlem helt utenom det vanlige. Han har jobbet for klubben i sitt hjerte, Randaberg Idrettslag, gjennom 53 år. Han fortjener virkelig å bli tildelt ildsjelprisen, sier Geir Asbjørn Saupstad, banksjef i Sparebank1 SR-Bank Randaberg.

Lørdag delte han ut den gjeve prisen under Høstmarken, fra scenekanten i Randaberg sentrum. Før overrekkelsen fortsatte han imidlertid å rose den ferske ildsjelen.

En sjelden ildsjel

- Han har vært en aktiv spiller på alle lag og nivå i Randaberg IL. Han har også ledet lag på alle nivå i klubben. Videre har Gunnar vært aktiv tillitsvalgt i 49 år, og kasserer i fotballgruppen i 38 år. I tillegg har han vært en viktig bidragsyter for en lang rekke utbygginger, fortsetter Saupstad.

Gunnar har nemlig spilt en viktig rolle i utbyggingen av idrettshuset, baneanlegget på Harestad - Myrå 1 og 2, kunstgressbanen på Harestad og Goa, i tillegg til ballbinger i kommunen. Han har også vært en initiativtaker og pådriver for etableringen av Randaberg Arena.

Mottok prisen: Geir Asbjørn Saupstad overleverte ildsjelprisen til Erik Nevland, som får æren av å levere den til Gunnar Kolnes. Foto: Jan Henrik Heggebø

Listen er lang, erkjenner banksjefen.

- Det er så mange punkter å trekke fram. Han er definitivt en ekte ildsjel. Det er ekstremt sjelden jeg hører om ildsjeler som har holdt på så lenge som Gunnar, og sjelden har jeg sett en så velfortjent pris bli delt ut. Dette er vår måte å vise at vi setter pris på en ekte ildsjel, som får ting til å skje i lokalmiljøet, sier banksjefen.

Pengedryss til klubben

Selv hadde ikke prisvinner Gunnar anledning til å stille, men hans stedsfortreder, og daglige leder i Randaberg IL, Erik Nevland, sørget for å viderebringe det personlige kunstverket til Gunnar og pengegaven på 25.000 kroner. Pengene går uavkortet til klubbens pengekasse.

Selv om Gunnar ble satt stas på under Høstmarken 2018, er det ikke første gang han bemerkes for sin iherdige innsats. Han har nemlig mottatt Trygve Grødem`s legat i 1986, og har vært æresmedlem i Randaberg IL siden år 2000.

Videre har Gunnar vært blant dem som har lagt til rette for at andre skal få drive sin idrett og hobby.

- Randaberg IL fotballgruppen består av omtrent 1400 medlemmer, ca 650 barn og unge, og vi er takknemlige for Gunnars innsats gjennom årene. Det har gitt spesielt barn og unge i Randaberg kommune en fantastisk mulighet til å drive med sunne og gode fritidssysler, sier Gaupstad.

Utover ildsjelprisen og de 25.000 kronene til Randaberg IL, ble det delt ut 17.000 kroner til Randaberg Turn, 60.000 kroner til Randaberg Karateklubb, 54.000 kroner til Randaberg Skolemusikkorps og ytterligere 30.000 kroner til Randaberg IL.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...