Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Green Mountain vil ta mer av et internasjonalt marked

Foto: Green Mountain

Green Mountain styrker mannskapet sitt på markedssiden for å kunne vokse internasjonalt. Svein Atle Hagaseth er selskapets nye Chief Sales Officer (CSO).

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2017 kl 07:55

Svein Atle Hagaseth har nær 20 års erfaring innen ledelse og salg i Norge og internasjonalt. For tiden har han ansvar for Green Mountain sitt salgskontor for Nord-Amerika, som har base i Toronto.

Svein Atle Hagaseth er tilsatt i stillingen som Chief Sales Officer i Green Mountain. Foto: Green Mountain

- Han har vært ansvarlig for å posisjonere Green Mountain sine verdier om sikre, bærekraftige og kostnadseffektive datsentertjenester i det nordamerikanske markedet siden han begynte i selskapet for 18 måneder siden. Vi er veldig fornøyd med Green Mountains internasjonale vekst i denne perioden og ser en stor fordel med å kunne utnytte hans salgskompetanse i våre markedsområder, sier Tor Kristian Gyland, administrerende direktør i Green Mountain.

Green Mountain har et datasenter inne i fjellet på Hodne i Rennesøy kommune. Dette er et tidligere NATO-lager. Foto: Green Mountain

På sin side gleder Svein Atle Hagaseth seg til å ta fatt på jobben som CSO i Green Mountain.

- Selskapet er i enorm vekst og har for tiden økende etterspørsel etter sikre datasentertjenester fra aktører i Norge, Europa og USA. Det skal bli spennende å jobbe sammen med en organisasjonen for å styrke vår markedsposisjon, spesielt nå som Norge har posisjonert seg til å ta en ledende rolle i det internasjonale markedet for grønne datasentertjenester, sier Hagaseth.

Tor Kristian Gyland er administrerende direktør i Green Mountain. Foto: Green Mountain

Tor Kristian Gyland legger til at Green Mountain har store ambisjoner internasjonalt, og at det var viktig å få Hagaseth på plass i nevnte stilling.

- Vi er sikre på at han vil bidra til økt vekst og stadig utvikling for selskapet, sier Gyland.

Bakgrunn

Green Mountain
Datasenter: Selskapet designer, bygger og drifter høysikkerhets colocation datasentre.

I dag har selskapet to datasentre i Norge, Rennesøy og Tinn kommuner, og planer om å utvide til andre regioner.

Green Mountain sine datasentre opererer med 100 prosent fornybar kraft og bruk av gratis kjøling fra den lokale fjorden på sine steder.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...