Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

God start for nytt utstyrsutsalg

SATSER: Kjell Ingar Bø (til venstre) og Bjørnar Rygg har blitt salgsagenter for redskaper og utstyr til landbruket. Foto: Kirsti Kastrup Sømme Foto: Privat

Randabergbuene Bjørnar Rygg og Kjell Ingar Bø satser på salg av landbruksutstyr i området fra Haugesund til Moi.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

10. april åpnet Bjørnar Rygg og Kjell Ingar Bø sin avdeling av kjeden Akershus Traktor i Vistvikveien i Randaberg. I løpet av åpningsdagen var 150 store og små innom visningslokalet i Vistvikveien, og i løpet av de fire første dagene ble fire enheter solgt.

- Vi har tro på at det er et marked for landbruksutstyr her i området. Akershus Traktor ønsket noen her i Rogaland som kunne selge redskaper for dem, og vi tok sjansen, forteller Bjørnar Rygg.

De tar oppmøtet på åpningsdagen, gode tilbakemeldinger og det at det er solgt både stein- og grasutstyr de første dagene, som et godt tegn.

Avdelingen på Randaberg selger ikke traktorer, men redskaper til jordbearbeiding, steinutstyr, grasutstyr og maskiner for feiing.

Både Kjell Ingar og Bjørnar er til daglig bønder. Bjørnar driver med rugeegg og storfe. Kjell Ingar Bø driver med kylling og rugeegg. I tillegg driver begge med poteter. Bedriften deres er derfor ikke en butikk med ordinære åpningstider.

- Det er ikke en butikk som er bemannet, men vi er aldri langt unna. Telefonnummeret vårt står på porten, sier Kjell Ingar Bø.

Senere har de planer om å se etter et næringslokale, for Vistvikveien er ikke så veldig sentral beliggenhet for redskapsutsalget.

- Vi regner med at nedslagsfeltet vårt vil være fra Haugesund til Moi. Det er et enormt stort distrikt, og Randaberg ligger noenlunde i midten.

De fører blant annet Globus, Holms og Pöttinger og andre merker som Akershus Traktor har agentur på.

- Vi er salgsagenter og mekanikere. Vi leier inn en mekaniker til montering og reparasjoner på produktene vi selger, forteller de.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...