Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Glødende gründer

Clifton interiør: Åse Bore Clifton starter 20. september opp butikken Clifton interiør inne i Sentrum 21 i Randaberg. Foto: Kathrine Knutsen

46 års erfaring. Og et brennende engasjement. Slik er Åse Bore Clifton - pensjonisten som ikke ville bli pensjonist og heller ble gründer.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Jeg er ærlig, og sier det jeg mener. Kunden fortjener det, sier Åse med et fast blikk innpakket i et mildt ansikt.

- Haha - jeg pensjonerte meg fra Næss Fargerike i januar, og allerede i februar måtte jeg i gang med noe nytt. Det er så utrolig gøy og kjekk bransje, og jeg kjenner jeg har mye mer å gi! sier hun fremoverlent.

Og, som med så mange andre ting i livet, var plutselig muligheten der.

- Det var litt større lokaler enn jeg hadde tenkt, men jeg valgte å gå for det, sier Åse og tegner gestikulerende opp tanker om utseende til Clifton interiør der vi går rundt inne på Sentrum 21 i Randaberg.

Erfaring har hun. Kontakter har hun - alt fra montører til sydamer. Fra designere til arkitekter. Fra innland. Og utland. Hun har bil. Gjør mer enn gjerne hjemmebesøk. Aller helst det, faktisk.

- Det er da jeg kan gjøre den beste jobben for kunden. Å kjøpe gardiner er ikke bare å kjøpe og henge opp, det er en rekke hensyn å ta...

- Som?

- Lengde. Fall. Hvordan det passer inn til resten av rommet. Helhetsinntrykket. Gardiner er et eget fag. Det tar omtrent to år før en lærling er ferdig utlært, sier hun.

Butikken til Åse blir et slags showroom. Det meste vil være bestilingsvarer. I tillegg vil det være noe tilbehør til hjemmet som du kan kjøpe der og da.

- Jeg har utelukkende gått for kvalitet. Her skal folk få det de vil ha. Å vente en ukes tid på varer for å få akkurat den tapeten eller de gardinene du ønsker, tror jeg de fleste synes er en liten pris å betale. Hun smiler. Entusiasmen ligger tykt utenpå. Og gleden - gleden for faget. Den 20. september er den store dagen. Da åpner Åse dørene. Og gleder seg til å gå inn dørene hjemme hos folk.

Jeg har en del kunder i Stavanger, og har innredet alt fra bedrifter til private boliger. Jeg håper folk og bedrifter fra Randaberg og øyene ønsker å bruke meg og tar en tur innom.

- Gleder du deg?

- Grugleder meg, er det ikke det folk sier? Haha. Det er noen dager hvor jeg tenkte «Åse, hva er det du gjør?» Men så roer jeg med at «jo, dette er akkurat det rette å gå for. Dette kan du.» Og da er det kjekt å dele den kunnskapen med andre!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...