Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Gjør det stort på Instagram - viser fram naturidyll gjennom kameralinsen

Oppstarten: Det var fra dette stedet, ved naturskjønne Torneskjer, at Marianne Sunde Hestetun la ut sitt første naturbilde på Instagram. Foto: Jan Henrik Heggebø

Marianne Sunde Hestetun vekker internasjonal oppmerksomhet med naturbilder fra Leiasundet og Kvitsøy.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2018 kl 09:16

– Det var for godt og vel fem år siden det hele begynte, sier Marianne Sunde Hestetun.

Boende nær naturskjønne omgivelser i Leiasundet, oppstod interessen for fotografering.

Hun tok blant annet bilder av blikkstille sjø, av holmer, nes og trebåter som speilet seg i den fredfulle havoverflaten - og av svaner som gled gjennom idylliske naturlandskap. Bildene lastet hun opp på det sosiale nettverket Instagram. Der har hun i dag over 5000 følgere verden over. Det vil si tusenvis av personer som ønsker å se flere av Mariannes naturbilder.

Verdensinteresse for øyen

Bildene er spredt i ulike gallerier på det sosiale nettverket, og noen av dem har fått over 10.000 likerklikk. Nå ønsker folk over hele verden å se Kvitsøy med egne øyne.

– Jeg føler jeg har fått promotert Leiasundet og Kvitsøy på en veldig god måte. Jeg har blitt kontaktet av mange som skryter over bildene, og lurer på hvordan de kommer seg til Kvitsøy. Jeg har nærmest blitt en slags turistsjef på øyen, ler den aktive Instagram-brukeren.

Hobby som inntektskilde

I forbindelse med ulike reiser har Marianne tatt naturbilder også andre steder i landet. Bildene har hun fått så stor oppmerksomhet for at enkelte ønsker å leie henne inn som blant annet bryllups- og konfirmantfotograf. Dermed har hobbyen også blitt en ekstra inntektskilde ved siden av den faste jobben på Kvitsøy sykehjem.

– Bare i år har jeg hatt tre bryllupsoppdrag. At jeg tildeles et slikt ansvar, viser at jeg gjør noe riktig. Jeg setter stor pris på den tilliten, sier den selvlærte fotografen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...