Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Yrkesmesse på Goa

Tirsdag 1. februar arrangerte tiendeklassingene på Goa skole i Randaberg yrkesmesse. Flere av ungdommene er fast bestemt på yrkesretningen de ønsker å gå, mens andre ikke er så sikre ennå. Men mye kunnskap om mange ulike yrker har de iallfall. (Alle foto: Sigbjørn Berentsen)

Publisert: 11.02.2011 kl 08:47

 • Kanskje er det godt at noen ønsker å bli baker, men er de klar over at de må stå opp veldig tidlig om morgenen?

  Kanskje er det godt at noen ønsker å bli baker, men er de klar over at de må stå opp veldig tidlig om morgenen?

 • Marie Simonsen (t.v.) vil velge toppidrett ved Svithun videregående skole og Eline Sevheim Enes ser en tv-journalistkarriere blinke lenger framme. Begge mener at ett år som reiseleder kan være greit som et friår i utdanningsløpet.

  Marie Simonsen (t.v.) vil velge toppidrett ved Svithun videregående skole og Eline Sevheim Enes ser en tv-journalistkarriere blinke lenger framme. Begge mener at ett år som reiseleder kan være greit som et friår i utdanningsløpet.

 • Mens Marie Waldeland Imbsen (t.v.) er fast bestemt på å bi politi, er Anne Øygard ikke fullt så sikker på yrkesvalget ennå.

  Mens Marie Waldeland Imbsen (t.v.) er fast bestemt på å bi politi, er Anne Øygard ikke fullt så sikker på yrkesvalget ennå.

 • Sven Hellevik til venstre har utdanningsløpet for å bli petroleumsingeniør helt klart for seg. Terje Høiby vil i første omgang velge toppidrett på videregående, og da på toppvolleygymnaset i Suldal.

  Sven Hellevik til venstre har utdanningsløpet for å bli petroleumsingeniør helt klart for seg. Terje Høiby vil i første omgang velge toppidrett på videregående, og da på toppvolleygymnaset i Suldal.

 • Ida Selvig og tre andre skolekamerater fortalte inngående om det å være flyvertinne. Imidlertid er de ikke så sikre ennå på om det er det de vil bli selv.

  Ida Selvig og tre andre skolekamerater fortalte inngående om det å være flyvertinne. Imidlertid er de ikke så sikre ennå på om det er det de vil bli selv.

 • Lærer Arne Tobiassen gikk rundt og fotograferte alle de ulike yrkesstandene. Dokumentasjon er viktig.

  Lærer Arne Tobiassen gikk rundt og fotograferte alle de ulike yrkesstandene. Dokumentasjon er viktig.

 • Arnt Gunnar Søyland (t.v.), Vebjørn Sundal og Stian Garder informerte de besøkende om ttilbud forsvaret har. Mest fristende synes de selv det er at forsvaret tilbyr utdanning med lønn. Selvfølgelig er de klar over at forsvaret krever en viss plikttid etter endt utdanning.

  Arnt Gunnar Søyland (t.v.), Vebjørn Sundal og Stian Garder informerte de besøkende om ttilbud forsvaret har. Mest fristende synes de selv det er at forsvaret tilbyr utdanning med lønn. Selvfølgelig er de klar over at forsvaret krever en viss plikttid etter endt utdanning.

 • Mange interesserte foreldre fulgte med på de håpefulle 15-åringenes informasjon om ulike yrker.

  Mange interesserte foreldre fulgte med på de håpefulle 15-åringenes informasjon om ulike yrker.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...