Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Hjørdis Horve takket av etter 44 år på Grødem skole.

Totalt ble fire ansatte ved Grødem skole takket av. Siri Selan som har vært lærer på skolen siden 1997, Judith Håland, som har ledet SFO siden 1997, og Bente Gidskehaug, som har vært lærer på skolen siden 1980.

Relatert nyhet: Hjørdis har undervist på Grødem skole siden skolen var ny, i juni var det slutt

Publisert: 11.07.2018 kl 16:53

 • Helga Straum, ga blomster på vegne av klasse 10 B, som gikk ut fra Grødem skole i 2006. Foto: Andreas Thorsen

  Helga Straum, ga blomster på vegne av klasse 10 B, som gikk ut fra Grødem skole i 2006. Foto: Andreas Thorsen

 • - Hjørdis var læreren som lærte oss brøk ved å stå på hendene. Hun lærte oss om Camilla Collet og Henrik Ibsen ved å kle seg ut som dem, og lot oss stille henne spørsmål. Hun var den dyktigste læreren jeg noen gang har hatt, sa Straum. Foto: Andreas Thorsen

  - Hjørdis var læreren som lærte oss brøk ved å stå på hendene. Hun lærte oss om Camilla Collet og Henrik Ibsen ved å kle seg ut som dem, og lot oss stille henne spørsmål. Hun var den dyktigste læreren jeg noen gang har hatt, sa Straum. Foto: Andreas Thorsen

 • Sosialt og hyggelig på avslutningsfesten. Foto: Andreas Thorsen

  Sosialt og hyggelig på avslutningsfesten. Foto: Andreas Thorsen

 • Det er betraktelig flere ansatte ved Grødem skole nå enn når Hjørdis startet i 1974. Foto: Andreas Thorsen

  Det er betraktelig flere ansatte ved Grødem skole nå enn når Hjørdis startet i 1974. Foto: Andreas Thorsen

 • Det ble gitt både gave og blomster til de fire som takkes av. Foto: Andreas Thorsen

  Det ble gitt både gave og blomster til de fire som takkes av. Foto: Andreas Thorsen

 • - Hjørdis har vært her siden 1974, og er en stor del av Grødem skole. Hun har alltid hatt et oppriktig engasjement, og hun har mange historier å fortelle fra årene sine her. Hun har alltid hatt et ønske om å gjøre det beste." Til Hjørdis: "Du bor jo nokså nærme, så jeg regner med å se deg komme innom av og til, Rektor Sten Larsen om Hjørdis.

  - Hjørdis har vært her siden 1974, og er en stor del av Grødem skole. Hun har alltid hatt et oppriktig engasjement, og hun har mange historier å fortelle fra årene sine her. Hun har alltid hatt et ønske om å gjøre det beste." Til Hjørdis: "Du bor jo nokså nærme, så jeg regner med å se deg komme innom av og til, Rektor Sten Larsen om Hjørdis.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...