Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

17. mai på Kvitsøy

Ordføreren serverte boller og kakao og varaordføreren talte om hvor godt det er å bo i Norge. Blant annet.

Relatert nyhet: – Vi er heldige

Publisert: 18.05.2012 kl 07:46

 • Evig spillende og entusiastiske Kjerstin Steffensen stiller som hun alltid gjør 17. mai. Her som støtte for skolekorpset, sammen med aspirant Håvard Vindenes. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

  Evig spillende og entusiastiske Kjerstin Steffensen stiller som hun alltid gjør 17. mai. Her som støtte for skolekorpset, sammen med aspirant Håvard Vindenes. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

 • Det er 17. mai. Flagget skal opp, til tross for høy alder og dårlige bein. Margrethe Ydstebø har heist flagget til riktig tid! Foto: Eugenie Prøis Lunde.

  Det er 17. mai. Flagget skal opp, til tross for høy alder og dårlige bein. Margrethe Ydstebø har heist flagget til riktig tid! Foto: Eugenie Prøis Lunde.

 • Kvitsøy Skolekorps, som blir femti år neste år, spiller for ordfører Mirjam Ydstebø for første gang, men dette oppdraget, tidlig morgen 17. mai har lang tradisjon på Kvitsøy. Aspirantene er også med. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

  Kvitsøy Skolekorps, som blir femti år neste år, spiller for ordfører Mirjam Ydstebø for første gang, men dette oppdraget, tidlig morgen 17. mai har lang tradisjon på Kvitsøy. Aspirantene er også med. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

 • Dirigent Tore Jan Ø. Hanssen og hans kone Borgny H. Hansen har overnattet i campingvogn for å kunne stille til flaggheising på Kvitsøy. Dette gjør de på femte året. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

  Dirigent Tore Jan Ø. Hanssen og hans kone Borgny H. Hansen har overnattet i campingvogn for å kunne stille til flaggheising på Kvitsøy. Dette gjør de på femte året. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

 • Inn i varmen. Ordfører Mirjam Ydstebø har benket musikantene rundt bordet i spisestuen. Hjemmebakte skillingsboller og kakao går ned på høykant. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

  Inn i varmen. Ordfører Mirjam Ydstebø har benket musikantene rundt bordet i spisestuen. Hjemmebakte skillingsboller og kakao går ned på høykant. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

 • Snart klart for avmarsj- Kvitsøy amatørkorps og Kvitsøy Skolekorps i samlet tropp. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

  Snart klart for avmarsj- Kvitsøy amatørkorps og Kvitsøy Skolekorps i samlet tropp. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

 • Varaordfører Roy Steffensen holdt 17.mai talen på Kvitsøy. Han snakket om hvor heldige vi er her i landet, hvor vi har hatt fredstid siden 1945, og har så gode levekår. Sett i forhold til flere land nær oss i Europa, så er vi priviligert. Han fremholdt også det unike ved Kvitsøys natur og miljø og verdien av å vokse opp i dette øysamfunnet. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

  Varaordfører Roy Steffensen holdt 17.mai talen på Kvitsøy. Han snakket om hvor heldige vi er her i landet, hvor vi har hatt fredstid siden 1945, og har så gode levekår. Sett i forhold til flere land nær oss i Europa, så er vi priviligert. Han fremholdt også det unike ved Kvitsøys natur og miljø og verdien av å vokse opp i dette øysamfunnet. Foto: Eugenie Prøis Lunde.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...