Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Sigurd Sjursen startet facebook-gruppen Bomfritt Jæren - Nok er nok. Nå engasjerer han seg politisk og har meldt seg inn i Fremskrittspartiet, og vil jobbe for å hinde innkreving av bompenger. Foto: Kirsti Kastrup Sømme (arkiv)

– For å vinne kampen mot bompenger, må vi få flere motstandere i politikken

– Jeg har i dag bestemt meg meg for å engasjere meg politisk i kampen mot bompenger, har meldt meg inn i Fremskrittspartiet og stiller meg til rådighet med henblikk på kommune- og fylkestingsvalget neste år, sier Sigurd Sjursen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sjursen sendte mandag ut en pressemelding der han redegjør for sitt politiske engasjement. Han startet facebook-gruppen «Nok er nok» mot bompenger på Nord-Jæren. Den fikk raskt 70.000 medlemmer.

– At engasjementet har vært partipolitisk uavhengig er nok en av suksessfaktorene både for hva vi har fått til sammen av aksjoner og ikke minst i forhold til det vi har oppnådd sammen, sier Sigurd Sjursen.

Han har bedt folk om å engasjere seg inn mot de politiske partiene de selv mener å hører hjemme for å fortelle dem hvor viktig saken mot bompenger er for den enkelte.

– Nå har jeg fulgt mitt eget råd etter å ha brukt mye tid på å undersøke partiprogrammet og ulike partiers holdning til bompenger. Jeg har bestemt meg for å engasjere meg også politisk i kampen mot bompenger, sier han.

Bompengeaksjonist Sigurd Sjursen har meldt seg inn i Fremskrittspartiet. Foto: Kirsti Kastrup Sømme (arkiv)

Sjursen håper mange vil gjøre som ham, og har uansett stor respekt for at andre vil lande på andre partivalg enn ham selv.

– Jeg engasjere meg i det partiet som jeg mener at jeg har størst mulighet for å være en nei til bompenger-pådriver i. Jeg vil blant annet bruke mitt engasjement til å få Frp til å bli tydelig på nei til bompenger i alle nivåer av partiet. Jeg vil arbeide for at ingen skal betale bompenger, enten det er biler med fossilt drivstoff eller el-biler. Jeg vil bidra til å bygge allianser mellom flere partier og enkelt kandidater, for å få til en permanent endring hvor kollektiv- og veiutbygging skjer uten bompenger, framholder Sigurd Sjursen.

Han legger til at facebook-gruppen Bolfritt Jæren - Nok er nok, vil bestå som i dag, og partipolitisk uavhengig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...