Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Folk flest kan hjelpe med å bygge gode lokalmiljø

Stavangermannen Frode Kvanvik flyttet til Finnesand på Mosterøy for fire år siden. Han er blant de som har meldt seg for å bli med i et innbyggerpanel for å bidra til disksúsjon om et godt lokalmiljø i den nye storkommunen Stavanger. Andre som vil være med må melde sin interesse innen 16. september. Foto: Arkiv

Interessen for å være med å rigge nye Stavanger kommune er til stede hos innbyggerne. Flere vil være med i et innbyggerpanel.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Kan jeg bidra med noe sånn at distriktene, lokalsamfunnene, blir hørt, er det bra, sier Frode Kvanvik, tilflytter til Rennesøy kommune. Stavanger-mannen bosatte seg på Finnesand (Mosterøy) for fire år siden.

Kommuneplanleggerne i Finnøy, Rennesøy og Stavanger er i gang med å rigge den nye storkommunen. I den forbindelse gikk de nylig ut med en etterlysning.

– Vi trenger hjelp fra de som bor i kommunene, sier Eli Sirnes Willumsen, som jobber med by- og samfunnsutvikling i Stavanger kommune. Hun leder arbeidet med samfunnsdelen i ny kommuneplan for nye Stavanger.

Fredag i sist uke hadde ni personer meldt seg interessert i å være med i et innbyggerpanel.

– Det skal være bredt sammensatt, og vi har allerede fått en god blanding av interesserte, sier Eli S. Willumsen.

Deepali Doshi, bosatt i Stavanger, har også meldt seg for å delta i innbyggerpanelet. Deepali jobber med finans, har bodd i Stavanger i ett år og hun har opplevd mye forskjellig som følge av stor reiseaktivitet.

– Jeg kan bidra med idéer og kreativitet gjennom erfaring fra hele landet, svarer hun til Bygdebladet om hvordan hun kan bidra i panelet.

Deltakerne som blir valgt ut til innbyggerpanelet blir kalt inn til en samling 2. oktober. Så skal de ha noe som kalles gjestebud hver for seg, altså invitere venner eller naboer hjem for å diskutere ulike tema knyttet til den nye kommunen.

De som har lyst til å være med i et sånt innbyggerpanel, kan melde sin interesse til nye Stavanger kommune innen 16. september.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...