Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Følg med på Snefrids julekalender

Nå kan du følge med på Snefrids jul på Bygdebladet!

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2017 kl 14:35

Gjennom hele desember skal Snefrid nemlig legge ut videoer, helt frem til julaften.

For dere som ikke allerede kjenner Snefrid, lever hun et spennende liv som bibliotekar. Hun skal lage juleserie i desember, så to ganger i uken kan du kose deg med en videosnutt fra denne herlige damen.

Du får også møte Snefrids niese, en fattig alenemor spilt av Tove Galta, barna hennes og Alfred. I tillegg får du kanskje et gjensyn med Lilli Bendriss og Ragnhild Meltveit Kleppa.

Snefrid er veldig glad i Randaberg folkebibliotek, hvor hun jobbet på 80-tallet. Gjennom denne jobben plukket hun opp en lidenskap for bøker om den grønne landsbyen. Det går også rykter om at Snefrid kommer til å besøke gamle trakter i desember, muligens for å låne noen nye bøker om Randaberg hun kan kose seg med i romjulen?

Snefrid spilles av Stig Roar Olsen, og julekalenderserien er regissert av Tove Galta fra Randaberg. Med seg i serien har hun også egen sønn og tantebarn. Julekalenderseien er en lavbudsjettserie - de totale utgiftene er nå oppe i 30 kroner.

Første video kommer 1. desember – så følg med fremover!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...