Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Fire billetter igjen til nyttårsballet

Lørdag blir det både dans, klassisk wienervals og tre retters middag for dem som har sikret seg billett til nyttårsballet i Utstein Kloster. Foto: Arkiv

– Nå er det bare å brette opp ermene og sørge for at dette blir bra så det blir en fast tradisjon i Utstein Kloster, sier Tove Galta i MUST.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Lørdag 26. januar blir det for aller første gang arrangert nyttårsball i Utstein Kloster. Profesjonelle kammermusikere skal spille, det blir dans og treretters middag.

På forhånd var arrangørene, MUST, Utstein Kloster Hotell og Ingrid Geuens i Norwegian Youth Chamber Music Festival (NYCMF) spent på hvordan nyttårsball-tilbudet ville bli mottatt. For Norge er ikke kjent for å ha noen balltradisjon eller stort miljø for wienervals og klassiske dansetrinn.

– Jeg synes det er helt fantastisk at det blir utsolgt. Jeg er sikker på at de siste billettene ryker i løpet av dagen eller morgendagen, sier Tove Galta.

Hun ser frem til arrangementet og satser på at det blir så bra at det kan bli en fast tradisjon på Utstein.

– Jeg tror nesten vi allerede kan begynne å planlegge og legge ut billetter til neste års ball, sier hun fornøyd.

Showdans
Ikke bare er det dyktige norske og internasjonale klassiske musikere som kommer for å opptre. Danser Gyda Bloch Thorsen stiller også opp sammen med tre andre profesjonelle dansere som prikken over i-en på dansegulvet. Gyda Bloch Thorsen er kjent fra tv-programmet «Skal vi danse».

Gyda Bloch Thorsen, kjent fra tv-programmet «Skal vi danse», skal sammen med tre andre dansere opptre med showdans og få i gang wienervalsen i klosteret på lørdag. Foto: Helle Navratil

– Vi skal danse wienervals. Det er en klassisk standarddans, og på lørdag danser vi show, sier Bloch Thorsen.

De fire danserne er profesjonelle showdansere som for tiden er aktuelle med Starlight Dinner Show på Gaffel og Karaffel i Stavanger. På Utstein stiller de i fine kjoler og opptrer med showdans, samtidig som de skal være med på å få dansen i gang blant publikum.

– Det er veldig kjekt når ildsjeler får i gang et arrangement som dette, og det er gøy at det blir dans til live musikk, sier Gyda Bloch Thorsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...