Filminnspilling på forsamlingshuset

I serien Lykkeland besøker noen av hovedpersonene et nytt og moderne forsamlingshus der det er samlet mange amerikanere. Scenen skal spilles inn i forsamlingshuset på Randaberg 10. oktober. Foto: Arkiv

Maipo Film er på jakt etter statister til et dagsoppdrag på Randaberg forsamlingshus 10. oktober. Scenen skal være med i NRKs nye serie Lykkeland.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2017 kl 09:36

Lykkeland er en NRK-serie som handler om da oljeeventyret startet og Stavanger gikk fra å være en sardin- og fiskeby til å bli ojehovedstad. Serien skal ha åtte episoder og sendes på NRK høsten 2018.

– Scenen som skal tas opp på forsamlingshuset i Randaberg handler om at noen av hovedpersonene kommer til et helt nytt og moderne forsamlingshus der det er mange amerikanere samlet. Vi trenger totalt 60 statister og folk i alle aldre, sier Penda Faal i Maipo film.

Faal er ansvarlig for å rekruttere, koordinere og ta vare på statistene som er med i filmsatsingen.

– Vi er også på utkikk etter et blandet kor, gjerne et kor fra Randaberg, sier hun.

Statistene må regne med at filmingen tar store deler av dagen 10. oktober, og de får et honorar for innsatsen. Interesserte kan finne kontaktinformasjon til Penda Faal og mer informasjon på Facebooksiden «Statister i Rogaland».

– De som kan tenke seg å være med, sender meg kontaktinformasjon og bilde på e-post, og så får de tilbakemelding om det er aktuelt, sier Faal.

Lykkeland er fortellingen om velstandsutviklingen i Norge, om et land i endring, en by midt i et gullgraverrush, og fire unge mennesker som blir kastet inn i en virvelvind av nye muligheter. Handlingen i serien foregår fra 1969, da den første norske oljen ble funnet, og frem til 1972.

Tv-serien Lykkeland skal etter planen sendes på NRK høsten 2018 og filmes nå i Stavanger, Oslo og et studio i Belgia. Foto: Skjermdump fra Maipo Film

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...