Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Fikk sitt første møte med fotball på Mosterøy

Hermina var blant femåringene som likte seg svært godt på knotteskole på Mosterøy torsdag. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Med foreldre som ivrige tilskuere langs sidelinjen løp 11 femåringer etter ballen på Mosterøy stadion torsdag ettermiddag. Mastra IL fotball inviterte til høstens første knotteskole.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2018 kl 08:24

Femåringene løp ikke bare etter ballen, de gikk i dueller, taklet, forsøkte å gi pasninger og de hadde det kjekt. Alt er selvsagt basert på lek og moro, som er viktig for å gi ungene som er inne i sitt siste år i barnehagen et blidt første møte med fotball.

- Nå er et nytt barnehageår i gang, og det bruker vil til å inviterer de eldste, femåringene, til knotteskole. Må gi dem en smak av fotball tidlig, sier Eirik Hodnefjell med et smil. Han er leder i Mastra IL fotball og har ansvaret for klubbens knotteskole.

Torsdag denne uka var den aller første knotteskolen, men det blir flere. Hver torsdag framover kl. 17 er det bare å komme til Mosterøy stadion for å være med. Knotteskolen varer én time.

- Vi holder på utendørs så lenge været tillater det, eller at det er nok lys. Etter det trekker vi inn i Mastrahallen, sier Hodnefjell, som hadde Karl Olav Hodnefjell og Tore Finnesand som hjelpere denne uka.

Se bildegalleri under.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...