Er tro mot egne idéer og ferdigheter

Eirik Bjørnø. Foto: Arkiv

Eirik Bjørnø endrer ikke på spill og formasjoner. Det er det ingen grunn til nå, sier han og mener laget har prestert godt tross tre tap. Torsdag kveld kan de ta sine første poeng, når Havdur gjester Randaberg stadion.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2019 kl 16:39

Randaberg har fortsatt til gode å plukke poeng i 4. divisjon, avd. 1. Årets tre første seriekamper, mot Eiger, Hinna og Sunde, har endt med tap.

– Tap mot både Eiger og Hinna ga en vanskelig inngang i lokaloppgjøret mot Sunde, oppsummerer Eirik Bjørnø, en av Randabergs tre trenere denne sesongen.

Se tabell her.

Han mener det på ingen måte er grunn til å henge med hodet, tross null poeng så langt. Kampen mot Sunde har han sett om igjen to ganger, og er overbevist om at Randaberg var det beste laget i den kampen.

– Vi er mye bedre, men det blir gjort for mange personlige feil. Vi kjørte over Sunde samtidig som vi ikke var gode nok innenfor 16-meteren i begge ender av banen, sier han.

Les også: To straffer, rødt kort og fem scoringer

– Dere har som ambisjon om å ligge på øverste halvdel av tabellen, må den justeres?

– Nei, det er ingen krise så tidlig. Det er utrolig skuffende at vi har tapt tre på rad. Men det er mange gode prestasjoner, så det vil bli mange poeng framover, svarer treneren.

I kveld, torsdag, er Havdur motstander på Randaberg stadion. På to kamper står Havdur med ett poeng etter tap 2 - 6 for Midtbygdens og 3 - 3 i Kvernevik mot Sunde.

– Endrer dere på laget før kampen i kveld?

– Med påske rett bak oss er det litt ferieavvikling hos oss, så noe blir det. Men vi graver oss ikke ned, er offensive i hodet og gjør ikke endringer spillemessig. Vi må opp og fram, og fokus nå er at spillergruppa skal fortsette med godt oppbyggende spill, og at vi må bli tøffere. Med mange unge i gruppa har også de litt eldre en jobb å gjøre for det, sier Bjørnø.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...