– En berg- og dalbane av følelser

Bjarne Aske så laget ta en komfortabel 2-0-ledelse - så rotet Mastra-spillerne bort ledelsen. Foto: Kathrine Knutsen

Mastra gikk fra å ha full kontroll mot naborivalen Finnøy, til å rote bort en 2-0-ledelse. Så våknet Mastra-maskineriet igjen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2019 kl 09:30

Mastra gikk rett i strupen på Finnøy i sesongens første seriekamp i 5. divisjon, og knapt tre minutter ut i lokaloppgjøret tok hjemmelaget ledelsen. Hurtigtoget Tore Aske avanserte nedover kanten, dro seg inn i banen og la fint inn til Erling Håvarstein som enkelt kunne prikke inn 1-0 til Mastra. Etter nærmere halvspilt førsteomgang la Ola Nesheim på til 2-0 fra straffemerket.

Så rotet Mastra-spillerne bort ledelsen, til trener Bjarne Askes store frustrasjon.

– Det ble en berg- og dalbane av følelser i denne kampen. Vi gikk fra å ha full kontroll til total kollaps. Et øyeblikk gikk det meste galt, men heldigvis snudde det fort igjen, sier Mastra-treneren til Bygdebladet, tydelig lettet og fornøyd.

Finnøy utlignet nemlig i andre omgang, etter scoringer av Ianis Kovacs og Martin Birkenes Østhus. Det var da spilt 58 minutter av kampen.

Etter utligningen tok det imidlertid ikke mer enn knapt to minutter før Mastra la på til 3-2. Mats Ueland ble spilt gjennom, og 19-åringen trilte ballen elegant og kontrollert ned i høyre hjørne for keeper. Bare minuttet etter sørget Tore Aske for kampens fjerde og siste scoring for rødtrøyene. Med sine kvikke bein avanserte han innover i banen fra høyrekanten, utfordret en forsvarspiller før han prikket ballen i lengste hjørne for keeper.

Se kampen i reprise her.

– Han var helt konge

Selv var Mastra-treneren strålende fornøyd med at flere av ungguttene noterte seg på scoringslista mot naborivalen.

– Tore Aske var helt fantastisk på kanten. Han var rett og slett helt konge. Vi har mange unge spillere som skal ha honnør for innsatsen i dag. De løper utrolig mye, sier Bjarne før han legger til:

– Det er selvsagt viktig å vinne lokaloppgjøret mot Finnøy, men det aller viktigste var å få en god start på sesongen. Det har vi fått nå.

Se kampens høydepunkter her.

Ser forbedringspotensiale

Han er fornøyd med lagets prestasjoner, men mener Mastra fremdeles har mer å gå på.

– Angrepsspillet vårt blir til tider litt stresset og oppjaget, med backer som kommer for tett oppi vingene våre. I tillegg slipper vi inn et par enkle mål og skaper dermed unødvendig spenning i kampen igjen. Vi må terpe på defensive dødballer for å unngå slike mål imot, sier Bjarne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...